Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti cas nacelnice , odrzao si obecanje !!
Zar ovo nije trebalo prvo zavrsiti pa zatvoriti most... a ne kad se ljudi 5 dana pate...
haj ti fino procitaj pa komentarisi covjeku niko nije javio da se obustavlja saobracaj. nemoj naslove citat pa letit komentarisat da bi im'o top komentar ili da se kacis na takav.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nacelnice,iako dolazis iz stranke koju ni malo ne gotivim ovaj potez kao i niz drugih koje cinis je za svaku pohvalu.Samo naprijed i zelim puno uspjeha u daljem radu.
Najjači su mi komentari "niko mu nije javio da će obustaviti saobraćaj". Pa ako si načelnik, valjda trebaš biti upućen u opšte stanje u gradu kao i znati koordinirati svoje odluke i prilagođavati ih kako ne bi došlo do negativnih iskustava. Koji smo mi primitivci pa to je strašno.
Niko mu nije javio da se obustavlja saobracaj zbog radova?Pa ko im je izdao građevinsku dozvolu?Sigurno opcina Neum ili neka druga na cijoj se teritoriji nalazi ovaj most.
Semir Efendic stvarno rijedak primjer ,,dobrog politicara" u Sarajevu. Sto bi trebalo biti normalno, mi cestitamo i divimo se ali bez obzira na to svaka cast i od mene samo nastaviti tako i sve ce krenuti na dobro!!
Davnih dana ste trebali imati cestu od brijesca preko one livadetine do ilidze....
Prelaz preko ovog maestralnog makadama biće omogućeno samo sa iskaznicom "JA SAM EFENDIĆ-BOT KOJI FALI NAČELNIKA PO KLIXU"..Vaše iskaznice će te moći podići na šalteru općine Novi Grad svaki dan od 09-17 h uz predodžbu fotokopija svojih komentara i uz uslov da vaši komentari budu makar +1 lajk
koliko je otvoreno ceste 300 metara hahahaha
Tako mi zlatne kašike, aferim. Joj što napredujemo, ove ljepote niđe nema ! Ma ovo niđe na svijetu nema! U jedinstvu je snaga, to braćo, samo gradite i napredujte. To Bakire to Fahrudine, povedite nas u bolje dane, u jedinstvo, u bolju budućnost. ŠIŠAJTE KO NAS JEBE
LIJEPO STRAH. BILO PRIČE DA ĆE POKUŠAT DO NOVE GODINE !! USpaničeni Efendić kod Vakira a on DAO KOMPLETNI PREDIZBORNI PROGRAM ASFALTIRANJA ZA LOKALNE IZBORE 2016 U RJEŠAVANJA GORUĆEG PROBLEMA, jer svi Bakiru jebu šta stignu !
Zasto se istovremeno nije radijo kruzni tok i Most.....
Zato sto bi bila zatvorena cijela dionica od stupske petlje do spoja sa Safeta Zajkom i ne bi mogao koristiti zaobilaznicu.
Zašto ti ne naučiš pravopis?
extra :)