Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je,mala moja,kad te brani,najjaci advokat:Omaaaar Mjeeeeeeesecaaaaar @
Evo da vam se Aldijana javi. Kako vas nije stid, osuđujete, a i ne znate Almira niti znate pravi dio priče. Novinari uvijek izokreću stvari. Samo mogu napisati ne daj Bože da se ikome desi što je meni i Almiru !
Šta ne daj Bože da se desi tebi? Ti samo znaš uništiti sve što dotakneš, ljubavnica koja voli bit sa oženjenim muškarcima i djeci si oca odvojila iz zatvora da ih zove i viđa,a uporedo varati sa armijom njegovih prijatelja.Mala pokrij se, da kuja nije mahnula repom ne bi ništa bilo.Zavela si pokojnika da krene na druga ,u samoobrani nažalost preminuo.
Jadna mala plava , toliko o tvom ne daj Bože da se desi nekom ovo što je vama. Ti si luda ba. Desilo se Kosi,Kremi, Kosinoj porodici,djeci,Kreminoj porodici i djeci. Tebi se desio odmah treći dan novi jebač iz Visokog. Mjenjaš ku..e češće nego gaćice što nosiš
I samo 5 godina pa ***ti takav sud!!!
Ah zaboravi i onu njegovu princezu Aldijanu da spomenem. Pa i ona se mora kazniti, jer je bila tu na licu mjesta tog zlocina. Koja katastrofa od zakona i suda.
Jebala ti Aldijana mater, ti znas ko se treba kazniti
Da ,Palma1 u pravu si, ahh i to kako nego da ostane. Da nije nje bilo ne bi ni došlo do ovoga.Princeza na k.... Samo služi za sex i partijanje kada niko drugi neće
Za ubistvo se daje dozivotna robija, a ne 5 godina! Nije ni cudo sto kriminal raste u bosni. Kriminalci budu osudjeni na 5 godina a nakon 1 godinu ih puste napolje - fol dobro vladanje ili dogovor sa tuzilastvom. Sramota za drzavu.
Nažalost momka više nema, nije ga želio ubiti, branio se tako što je oteo nož kojim je krenuo na Almira,i opet ga ubo u nogu, ispod koljena, sudbina je takva da je femoralnu venu presjekao,ovaj izvadio nož i za par sekundi iskrvario. Ova mala plava , a ima njenih djela više , narkomanka,ravaku,lopov , nimfomanka i lažov, nju su trebali također na jedan duži odmor u Tuzlu da spreme.
Pet godina za ubitstvo čovjeka. Plus pljačke koje je priznao... J**o te državo.