Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkalaj is fluent in English and French and has some knowledge of Spanish and Bosnian. He is married and has a daughter from a previous marriage.[citation needed] Alkalaj has been exposed to harsh criticism and requests for his resignation after it was published that Alkalaj received Croatian citizenship after declaring himself as Croat, Bosnian media reported. Ovo gore je licna karta Alkalaja. Njegovei rezultati;LOBIRANJE za IZRAEL i HRVATSKU. Bosna od njega nema nikakve vajde.
hocemo vise ovakvih vijesti...kada bi se SBiH otarasila SDA i ostale korumpirane bagre koje su objerucke primili u skute i populistickih ideja i fokusirala na ono zasto im kadrovi imaju talenta - medjunarodni niznis i diplomatija mogli bi se isprofiliratu u naprednu pro-bizniz partiju s jakim uticajem. Cestitke Alkalaju a i Siljadzicu na pokusajima da ozive masu mrtvu ekonomiju i ucine nasu diplomatiju modernijiom od same drzave.