Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu tolika pažnja ovako groznoj firmi zbog koje svi građani Sarajeva ispaštaju.Iako građani kreditiraju tu istu firmu (kuponi mjesec dana unaprijed) nikada neznaju kada će i dali će ikada sa takvim prevozom doći na vrijeme na posao , dali će ostati bez novčanika, dali će fasovati kakvu zarazu ili dali će vam nekakva budala u prevoznam sredstvu GRAS-a razbiti glavu ili nos.O osblju koje radi nema se šta više dodati od ranijih komentara. Najnepismeniji i najbahatniji ljudi u gradu sa najsigurnijom platom u kantonu. Jedino rješenje problema je stvoriti KONKURENCIJU. Nebih ništa imao protiv kada bi se i firme kao CENTROTRANS ili neke druge uključile u gradski prevoz pa će opstati onaj ko bude bolji.
Alkalaj je dio tala, pa da vidimo za koga radi: Ikarbus, Neobus, MAZ, Otoyol?
Nece on u telawiv u penziju nije lud tamo je niko i nista ovdje ga svi cijene lizu mu dupe ovdje je rijetka vrsta i na osnovu svog zidovskog porijekla profitira tamo bi bio niko u masi zidova.A ovo sa grasom pa otiso covjek iz dosade malo da obidje Sandje da vide sta rade a mozda i treba nekog svog uvalit u gras ko zna kakve su tu seme u pitanju
STO MU JE DOBRO U BOSNI,TAJ ZNA KAKO SE UZIVA,MALO AMBASADOR, PA MINISTAR A ONDA U PENZIJU U TEL AVIV.....
Da Bog da te HVO branio, Merhamet hranio i Alkalaj u inostranstvu predstavljao...
Također, interesirao se za projekat rekonstrukcije i modernizacije tramvajskog saobraćaja, popularno nazvan SATRA 2 i 3, te, u pratnji domaćina, obišao pogone GRAS-a u kojima se izrađuju ovi tramvaji. KOJI CRNI TRAMVAJI SE IZRAĐUJU U GRASU????HAHAHAHAHAHAHAHA
Počelo je počelo. Skupljanje bodova za slijedeće izbore. Svi se nešto fataju GRAS-a , valjda zato što ima puno radnika potencijalnih glasača. Zašto malo ne obilaze manje firme. Ne da ih ne obilaze nego ih i ne spominju.Šta će im firme sa malo glasova. Prvo SDP a sada i Str. za BIH.Čuj im priće: da GRAS izađe i na svjetsko tržište.HAHAHA. Da nije smiješno bilo bi žalosno.Ne mogu izaći do Hrasnice i Dobrinje a ne na svjetsko tržište.Nemaju dnevnog autobusa ni kombija za Igman i Bjelašnicu pa ova sirotinja od rata nije vidjela planine nego se guše u ovom političkom sranju.A kad bolje razmislim možda gospodin Alkalaj ima nekog svršenog stranog učenika ili studenta pa nezna gdje bi ga zaposlio.A možda i nije svršeni nego treba obići dva kruga od Ilidže do Bašćaršije i eto mu diplome.VKV isto kao i pola fakulteta.
J E B O TE S A N DZ O , G L U P I B O S A N C E R O S
E NUTO VOVOG RUMENKA SA DESNE STRANE..POVIJO SE DO CRNE ZEMLJE, UVUKO SE ALKARU SAMO MU NOZNI PRSTI VIRE...VIDJI MU OSMIJEHA NIJE COJEK SIGURAN HOCE LI NAGLO SKOCITI, ZAGRLITI ALKARA I POLJUBITI GA U OBA OBRAZA IL CE MU GA POPUSITI..KAKAV LJIGAVI LICEMJER... OS BONU, SANDJO???
Hahahahahahahahaha.. I ovo je Bosna i Hercegovina...
Ministar vanjskih poslova drzave koja ce za tri mjeseca jedina ostati na crnoj sengen listi, umjesto da radi svoj posao, obisao gradsko saobracajno preduzece? Hahahahaha... Ovo je smijurija od drzave.
ma dosao u posjetu sandzaklijama jedino mi to ima smisla kao ministar vanjskih poslova :D
LOPOVIII @ccc ma cini ti se..ovo je ministar za sve i svasta. a btw GRAS i jeste vanjski posao, sarajevski sigurno nije...
ja ipak mislim da je za ovakvo nesto zaduzeno neko drugo ministarstvo