Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce biti napretka u Gradu Sarajevu sa novim gradonacelnikom Alijom Behmenom, on od stranih jezika govori ruski jezik sto je dobro zbog donacija iz EU-a, vjerovatno cemo dobiti od Lukasenka ili Putina velike donacije. iako se do jucer izjasnjavao kao srbin, to neskodi njegovoj reputaciji. obecao je \"da ce godisnje zaposljavati bar po 50 fakultetski obrazovanih omladinaca, da ce penzionerima na podrucju Grada za svaki praznik naci bar od 20 do 50 KM donaciju pa ce ih na taj nacin obradovati.\" mislim da nije on pripadnik neke jagnjece brigade kao sto se prica - mala sala.
damir hadzic opasan igrac,al nicija nije do zore...a vi gospodine dzuturume ako vam je ista od obraza ostalo,manite se corava posla.sarajevo nece dozvoliti to sto ste naumili!!!
Mislim da je SDP, ipak, trebao za kandidata gradonačelnika glavnog grada imenovati nekog ko je iz reda druga dva konstitutivna naroda, ili pak iz reda ostalih, a ko je rođen u Sarajevu i ko je ujedno energičan i kompetentan za ozbiljnu funkciju reprezentacije svih građana glavnog grada i države. Takvim činom bi se smirio javašluk ljudi koji potiču iz miljea koja čini statističku većinu u glavnom gradu, a ujedno bi se pokazalo i raspoloženje za zaštitu \"manjina\".
Dokle ce se Aliji Behmenu nuditi funkcije a on ih uzaludno upropastavati.
Jao kako ste dosadni sa tim komunjarama MA VOZDRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ma što nisu predložili Stjepana Kljujića ja mislim da bi on bio pravo osvježenje u gratskoj upravi.
ne poznajem dovoljno lik i djelo gosp. behmena ali mislim da nije dovoljno samo da je neko drugi na funkciji a da se ideologija ne promjeni. mnogi su vec napisali, a ja se slazem: semiha je grijala dupe u fotelji, i ovaj ce najvjerovatnije. a nama mrvice ostaju i ono za sta se eventualno izborimo. mora se promjeniti mentalitet. nije svako dobar samo zato sto je novi. a ovaj bas nije najnoviji (ima 6 banki garant)
mozda se uspije obracunati sa vilama u vlasnistvu PATRIOTA izgrađenih na najjacim cetnickim uporistima i od ,,posteno\'\' - na PATRIOTSKI nacin zarađenih novaca. Isto tako se nadam da ce se izboriti - protiv rada jedne osobe na vise od nekoliko radnih mjesta - i da ce uspjeti da hrana bude dostupna svim mladim narastajima i da ce istima biti stogo zabranjena droga. U svakom slucaju zelim mu USPJESAN - UCINKOVIT - EFEKTIVAN gradonacelnicki mandat.
Volio bi da je izabran neko drugi iz SDP-a naročito neko mlađi koji razumije neki od svijetskih jezika,ali šta je tu je i ovaj izbor nije loš jer nada ti se da će biti bolji od Semihe i da će imati hrabrosti dići glas protiv sve većega kriminala i strahote koja se sije po Sarajevu.treba mo mu dati podršku pa da vidimo dali će ispoštovati onu predizbornu poruku SDP-a \"Glasaj za čovijeka\". Neka mu je sretno i hairli i da bude hrabar i dostojanstven socijalne pravde a sve škole koje budu dobile sportske sale neka budu sale za svu dijecu a ne samo za Begovsku kao što to reče ministrica Alićka koja je već odavno trebala dati ostavku.Druže Alija sretno i poruči svima \"Smrt fašizmu sloboda Narodu\"
OVAJ BETMEN KO DEBIL NA SLICI JA DEBILA BRACO MILA !!!
Ugljesa je definitivno bio zmaj, a takve je ljude u ovakvim vremenima tesko nadoknaditi, jer se sve pretumbalo naglavacke pa su i kriterji po kojima se postaje gradonacelin pali daleko ispod nekadasnjih. Medjutim, gledati onog neinteligentnog piljara Samira Silajdzica kako podnosi ostavku - odlican osjecaj, a gledati ovu neelokventnu SDA papanku kako odlazi - jos ljepse.... vraca nadu da ce Sarajevo jednoga dana opet biti grad. A za ovog zadojenog \"me\"... KO TE JE I KAD GANJAO PO DZAMIJAMA??? Sta serete vise.. u dzamije je isao ko je htio, a to sto je pola SDA kadrova prije rata bilo u KPJ, a danas seru kako \"nisu smijeli ici u dzamije\" - to samo govori kakvi su i koliko dosljedni. A sto se tice Sarajeva kao \"policijske drzave\"... u poredjenju sa ovim vremenima, kada razni Gasiji i slicna primitivna govna, a pod blagoslovom Bakira, divljaju po Sarajevu, a razni \"vjernici\" i hadzije tipa Shaje, sto \"su ih nekada tjerali iz dzamija\" danas 12 godina starim djevojcicama prijete silovanjima, ne vjerujem da bi se gradjani zalili na kakvu cvrstiju ruku policije. Premo tome - ne kenjaj, svega ti.
VIDI BAŠ PRETPLAVIŠE NAS TUZLACI. NEMOGU ONI VOLJETI SARAJEVO KAO ŠTO GA VOLI PRAVI SARAJLIJA. OD ONOG EMIRA HAĐI. MI SE DIŽE KOSA NA GLAVI. NEVALJA NAM ZAKON IZBORA GDJE GRAĐANIN NI U ČEMU NE SUDJELUJE.ŠTO NISU PREDLOŽILI A MI TE ISTE DA BIRAMO.
TREBA DA DONESE ZAKON NI PO BABU NI PO STRIČEVIMA
Ocekivano! Hijerarhija odnosa u SDP-u podrazumijeva ovakav slijed dogadjaja.Toliko o MLADIMA! Nadam se da nas nece ganjati po dzamija ili pak ovakav grad pretvoriti u mini policijsku drzavu,,,
Čestitka sarajlijama na novom gradonačelniku našeg glavnog grada Sarajeva iz Tuzle! Spram Semihe i njenog prethodnika Hamamdžića dr Behmen je , ipak , politički i stručno jaka osoba sa bogatim iskustvom u privredi i politici. Što neko reče, koga god SDP predloži ne može biti gori od SDA bande u Sarajevu! Alija, sretno i vrati nam sjaj Sarajeva iz doba Uglješe Uzelca, Ante Sučića i ostalih kada je bosanski glavni grad bio svjetska metropola! za Drogbu sa Bistrika: \'\' I poslije Alije Alija, al naš crveni Alija\'\'!!!