Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alene, svaka čast na hrabrosti i karakteru, a sve pohvale i ljudima koji su odgojili i podigli tako zdravu ličnost.
ETO ME SHEMSOOO...
Zgražavam se na pojedine komentare. Kako vas nije stid vrjedjati ovog momka, "Alen mi liči na srbina.." možda Alen ovo čita, možda Alenova biološka majka koja je prošla, samo ona zna kakav pakao, ovo čita....Sram da vas bude, a i vi redakcijo zašto ste dozvolili da se ovo komentariše?
Brat moj!
kako mislite da je rođen u improvizovanoj bolnici u foči? bolnica u foči nikad nije bila improvizovana, uostalom zar nije rođen u goraždu?
Srbi su naj vece Zlo 20 vjeka.......
>> Ovaj film mora biti u svakoj kući, mora biti lektira.
Dr,Katile koliko treba biti bolestan pa ne pratiti i komentarisati,ti si SRBOFOB i SRBOMRZAC,meni su celu porodicu pobili u Jasenovcu u WW2 ostao je ziv samo moj otac,kojeg su u Jastrebarskom pokrstili u katolika ali srecom bio je dovoljno velik 5 godina da zapamti kako se stvarno zove...i sad ti meni pricas o nevinosti tvoje nacije i komsija ti,a isti tvoji su kao domobrani oterali u hrvatsku moje,i vi danas imate nesto pricati za SRBE ...ali eto ja nikog nemrzim samo vas koji se ovde palite i pokazujete svoje pravo lice zivite na nekim vasim mitovima a kad treba iste mitove izvrcete i pripisujete srbima...pa vi ste pacenici kakvih nema na belom svetu..do kad ce te biti videcemo uskoro...
Dr Katil a sto ti mislis da su moji na*** od hrvata,a ako ti kazem da su moji,sa kozare i da su ih komshije muslimani u Ustashkim i domobranskim uniformama otpravili u Jasenovac ti ces se verovatno iznenaditi...
Pazite sto cu vam reci ljudi,ovaj mali ce ocevim stopama "silovatelj"...jer iver nepada daleko od drveta...
rASIME MURATOVICU TI SI KOMPLETAN IDIOT...CUJ MU IZJAVE...'Da je u bilo kojoj zemlji svijeta silovano 25 prostitutki, cijeli svijet bi se digao na noge da istraži taj zločin....PA CELI SVET SE NEBI DIGAO NA NOGE NIDA UNISTE JEDAN CELI NAROD...lol.
Samo jako brate, uz tebe su tvoji prijatelji!
Neznam zasto kategorisete SILOVANJE kao najgori vid zlocina...koliko vidim ovaj momak je posle rodjenja doziveo da ga majka ostavi i da ga drugi usvoje ..i sad ispade SILOVANJE nekog napaljenog vojnika najznacajnije u ovoj prici...o cemu bi se moglo i te kako raspravljati...JA POSTAVLJAM PITANJE ZASTO SE MAJKA ODREKLA DETETA I NA KOJI NACIN...NADAM SE DA OVAJ MLADI MOMAK NEKRIVI SAMO JEDNOG RODITELJA ZA NJEGOVU SVU MUKU...AKO JE UOPSTE IM..JER SVI SMO MI SAMO BOZIJA STVORENJA I TAKO TREBATE DA RAZMISLJATE A RODITELJI SU SAMOMATERIJANE JEDINKE KOJE IZVRSAVAJU BOZIJU VOLJU...
De skoncentiši se, razmisli o ovom što si napisao, stavi se u poziciju majke, djeteta i silovatelja. Pročitaj malo stručne literature, vidi šta psiholozi kažu o stanju u koje zapadnu žrtve silovanja, kad sve to uradiš e onda postavljaj pitanja.
@ Muštuluk Ne opterećuj mu mozak stručnom literaturom. Ako ima kakve slikovnice preporuči čovjeku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mediji bi malo trebali obici Doboj da javnost upoznaju sa situacijom koja prijeti eskalaciji medjunacionalnih tenzija.
Pa zbog Sporazuma kojim je Doboj pristupio zajednici turskih opcina, doslo je povecanja medjunac. tenzija. Prvenstveno su se digli bivsi borci te navijacka skupina Vojvode, prijeti se Bosnjacima i pisu se uvrdljivi grafiti po gradu. Djeca ne smiju u skolu, roditelji ih ne salju, ljudi se boje u dzumu otici, setati gradom. Jednostavno, sve podsjeca na pocetak 90tih samo sto fali radio postaja koja bi pozivala na progon i unistenje Bosnjaka. To je ukratko, pa zato i apelujem na medije.
Haris ne brini nema se vise para za jesti u BIH a kamoli za rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast da sve te projekte nego ne razumijem zasto to ne interesira zapadne kupce i medije. Zao mi je sto takve produkcije nemaju medijski pozornost na zapadu ( nazalost to je sve business).
Medijsku pozornost*
Armin Omerović izgleda kao da je ipak popustio nasip na Savi u Orašju
Ovaj momak je heroj. Svi mu trebamo biti neizmjerno zahvalni. Ne samo u Bosni, nego na cijelom svijetu. Masovna silovanja nisu samo lokalni specifikum, nego popratna pojava u svakom ratu. Iskreno se nadam da ce film pronaci put do sto vise gledalaca na svijetu. Svaka ti cast Alene! Glavu gore. Kako ono kazu, Psi laju, karavane prolaze...
Njemu par markica ne treba, covjek zivi od svog rada. Mozda tebi i tebi slicnima, za psihoterapije, da se spasi sta se spasit´ moze. Tezak li je zivot s toliko predrasuda.
Haj makar si svjestan toga, ima jos nade! :)
alene dragi... covjek ostaje bez rijeci na tvoju pricu... pa ti si u ovom zivotu dobio bola koliko nije normalno da se osjeti ni u hiljadu zivota... mogu ti samo reci da ti se divim kako se sa svime nosis. svaka ti cast, na svu tu bol imas duplo vise hrabrosti i snage. i svaka cast dobrim ljudima koji su te usvojili i odgojili. od srca ti zelim da nadjes mir i da te od sada samo sreca prati.
Za ovo treba imati srce ko planinu i dobar želudac, prvo Alen,pa njegova majka koja možda sve ovo čita, pa cijela ekipa.... Redakcijo, lijepo vas molim da maknete ovog SRBDRINA ili zaključajte komentare, nema smisla.
Aпсолутно. Apsolutno.
Dečko, od tebe mogu dobiti samo svrab ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nisam ja caca sunce ti poljubim..ja se nesecam pola rata,stalno sam bio pijan...
hajd ne kenjaj za vrijeme rata si se ganjao sa ostalim spermicima po tatinim mudima