Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
struka: vozač vozilo: TENK
Svi bili vozaci u ratu...
sto lazes jbg, bilo je i kuhara i vezista
U pravu si, pa se ovom prilikom izvinjavam rim kuharima i vezistima koji nisu pucali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ČETNIK, šta je radio i Zaklopači teba ga pitati tog 16 maja 1992 godine... ubijao starce, ženu, djecu...bijeda
Pucao u zrak! Minobac 120mm!
Svi vozači, kuhari, vezisti, magacineri u vojsci bili. Pa to je jbte sve nevino.. Jesu li ono i Mladić i Karadžić bili vezisti? Ispravite me ako griješim!? Nevinašcad mamicu im nevinu.
samo ga stavit u pritvor sa njegovim duhovnim liderom vladikom Kačavendom
Što ne kaže gdje se krije Zoran Obrenovic Maljić. Nadimak Maljić je dobio zbog toga što je ubijao maljem po Srebrenici, Bratuncu, Vlasenici....
Tako izgleda jedan sotonov sin. Vozac i masovni ubica i cetnik...
ma ovakvog smrada treba mučiti do kraja njegovog bijednog života! dati mu da ne diše, majku li mu četničku! iz ovih stopa bih dobrovoljno pristao da ga mučim. Iron Maiden anyone?? ;-)
Pravda = spora ali dostižna.
Kako spavas nocu majku li ti *** koja te izkoti, nadam se da svaku noc kad zatvoris oci pa sve do zore prikazuju ti se lica i jauk svake zrtve sto si hladnokrvno ubio, zvjeru jedan. Za takve nema kazne na ovom dunjalkuku koja moze da udoji ikakvu pravdu i ublazi bol i tugu prezivljevim za svojim najdrazijim. Moli se bogu ako imalo vjerujes u njega da te spasi mada ako ima bogai pravde ceka te hiljadu dzehenneta.
golemcicu... na clanku o hodzici sa ukusom za cepi nepunoljetnih djevojcica (aka pedofil) nesto si kakio tipa "on samo osumnjicen, bla, bla", a vidi kako si mi nesto glasan ovdje...bazdis na duple standarde, okupaj se...ili ti hodzica drag iz drugih razloga :-)
samo srbe hvataju *** li vam mamu balinsku mrdljivu
ti si skroz izgubljen, pauziraj stom travom malo hej, pa to su vam braca jevriji uhavatili a sto se tice balija e to je drugo pitanje, balije ti moze samo da uhvatis za *** i duvas, jesi cuo, da ti se mamica malo odmori jadnica, nemoze ona da duva dan i noc da bi ti imao sta da jedes, jbg nema smisla.
ajde dodji u sa da ti objasnim neke stvari
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nedaj se Cvetko brate.
Pitaj ga nakon mjesec dana u KPD Zenici dali je dao ili ne, kad ga uhvate dvojica za ruke, dvojica za noge a peti ga uvali bez podmazivanja i onda rotacija. Ako mu zelis podrsku bujrum pa mu se pridruzi.
golem jeb em li ti bajram
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A povukoše Izraelci vodu i kliznu ovaj Srbin niz kanalizaciju k'o zadnje govno
aleksandare cvetkoviću ima da ti bulja bude ko vranducki tunel
Kao da gledam, dobice 8 godina, i uz dobro vladanje, eto ga vani za 5, ako ne i ranije uz nekog Budimira...
Samo tako. Sve ih proganjati i na kraj svijeta. Baš kao što je to Izrael radio sa nacistima. Kakav Haag, u Sarajevo ih sve dovući i neka žrtva sudi.