Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio sam papke sa autima, zvucnicima, smece u koritu u potoku na desnoj livadici (onom udarnom dijelu), rostilje u sred sume ("zasticenog podrucja"), kvadove i motore najnormalnije. Cuo sumokradice, ko je bio zna da Dragan od tih "nadzornika" kupuje drva (bud zasto).. i ja da prijavljujem?!? Da se bijem sa pijanin kretenima i glumim budalu, a vi da uzimate pare za taj posao koji ne radite?? Ko je lud ovdje???
Nabavili ste sve to od NASIH para, poreznih obveznika, budzeta i sl, a ne iz svog djepa. Nabavili ste kvadove i dronove da se vozate i igrate k'o djeca. Zadnjih 10 godina sam bio bar 200 puta na Skakavcu, 3 puta vidio ove "nadzornike" kod kucice na rampi sjede i piju sa papcima sto su dosli do rampe s autima da bi sjedili na onim klupama mezili i pili. Nikad nijednog nisam vidio 30 m od auta
Lijepo je to, ali previše je primitivizma i premalo ekološke svijesti i elementarne kulture...jure i dižu prašinu seljačka goveda u bmw-ima i hummerima sve do planinarskog doma, a onda nakon 10min pješačenja sjednu na prvo domorište, izvade konzerve, čipseve, limenke piva i žderu i piju dok na kraju sve to ne pobacaju u prirodu. Ne samo da uništavaju okolinu već i ugrozavaju planinare jer otpadci hrane privlače medvjede i vukove. Bio, vidio i poslao u materinu.
Neka inspektori malo uvedu reda u ugostiteljskim objektima. Higijena nula, konobari poslužuju goste a da prethodno ne očiste stolove, mrve ispod stolova, ne izdaju račune. Sve dok je tako to su rupe a ne ugostiteljski objekti. Zarađuju grdne pare a nisu u stanju platiti dodatno pomoćnog radnika koji bi brinuo o čistoći objekta. Da ne pričam o neljubaznim konobarima. Dok se to ne promijeni sve su to rupe.
Skakavac je teritorij opstina Vogosca,Centar Stari grad
Spomenika prirode “Skakavac” je zajedno sa vrelom Bosne jedan od bisera kantona Sarajevo. Sacuvajmo ove ljepote zajedno.