Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj osjetljivost opcina pa sto se ne vratite kad vam je stalo do tih opcina i kao druge opcine gdje su drugi narodi procerani nisu osjetljive .. Bjer sjetite se samo kad trebate biti masinerija .
Ovo je bezveze. Ljudi koji ne zive tu odredjuju sudbinu grada. Isto kao da se zeli inatiti drugima. Isto bi bilo da sad Srbi koji su otisli iz Sarajeva glasaju na lokalnim u Sarajevu.
SDP i NS izdajnici nece da podrze Mostar, Stolac i Srebrenicu vec svim silama pomazu da nacelnik opet bude negator genocida Grujic, takodje u Mostaru i Stocu zele da vladaju HDZ. Izdajnike samo zanima Republika Sarajevo.
Tuzilastvo kriminalnim radnjama po nalogu sefa Dodika i Covica pokušava da izvrši drzavni udar jer svim silama zele da oslabe SDA uz pomoc izdajnika iz Republike Sarajevo i tako olaksaju Covicu da provodi apartheid i sa Dodikom podjelu BIH na planu Tudjman Milosevic.
Neko je jednom rekao "necemo dozvoliti da vlah bude nacelnik Srebrenice" i od tada je sve drugacije.
Kriminal na svakom koraku, a najvise od onih koji se javno bore protiv toga i koji su za EU