Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba uvest zakon da se samo prezimena akšamija, čampara te sve druge porodice iz okoline Gacka )zvizdić, tanović) mogu zaposlit.
Zanimljivo je da se preziva isto kao bakirova sestra:) Akšamije su inače iz okoline Rogatice.
jah lejla i neven od dva brata djeca :D
lejlin muž je jasminko akšamija, čivija u telekomu, neven je sa njim u krvnoj vezi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je cilj? Da manje papira u WC-u koristite!?
Momak nije dobar.
Ništa ti nemoj smanjivat, samo - R A C I O N A L I Z I R A J .... a sad jbg. što je racionalizacija jednaka smanjenju to bi trebao bit problem onih koji su preko veze ( i bez veze -potrebe ) zapošljavali i onih koji su na taj način dobili nazovi posao .... Ja/Mi hoćemo samo da nas javni servis kvalitetno i brzo usluži bez suvišnog administriranja a to je moguće uraditi i sa cca . 40 % manje ljudstva, svi ostali su partijski poslušnici i treba ih vratiti tamo gdje pripadaju - na biro ili na ulicu, kako im draže ... ! ! ! ! ! !
Ma boli nas hoćete li ih otpuštati. Jednostavno kad usvajate budžet recite za plate ima toliko novca. I toliko podijelite, zaposlite koga hoćete, ali s tim plate i beneficije idu dole. Ako je potreban jedan radnik sa platom 1500, zaposlite vi slobodno 5 radnika i podijelite tih 1500 na 5 plata.
Zna li ovaj "kompetentni" uopšte šta priča. Nije teško zaključiti da je pametniji kad šuti.
sad SDA treba sto vise nehljeba uhljebit dok su jos na krnjoj vlasti
Jesu li Akšamije jedna od onih izabranih familija koje je Alija bio odredio da budu glavni begovi u BiH, a ostalo raja?
Jah, eto cilj je povećati broj državnih službenika. Sad i Evropa na tome insistira?
...koje reforme? Gdje su te navikane reforme? 😂😂😂
pa u reformama Ares
Znaci sve je u izgovoru...samo treba pricat reforme reforme 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodin Aksamija je djelimicno pogodio srz problema, jer zbog pausalnih odluka o zabrani uposlajvanja, pojedini uposlenici godinama rade na odredjeno iako su preuzeli pozicije od osoba koje su otisle u mirovinu, dok radnici na neodredjeno manje-vise ne rade nista. Takodje, segmenat privrede je najbitniji, a od njega smo napravili eroziju I privredne objekte pretvorili u stambene I trzne centre