Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo treba uhapsit zaposlenika koji smišlja nazive ovih akcija :D
Sad ja hoću da komentarisem da smo moderni hahaha
TAKOJE JARANEMOJ, MENE STRAH AKOOBJAVE AKCIJU 'JOVAN' JARANE MOJ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo nije rezultat visemjesečne istrage SIPE ovo je Alen Čengić propjevo u zamjenu za imunitet eto,nek se zna
svaka cast za informaciju...imas li jos koju, onako ono, zayebaniju?
imam ,al neću ti reć imam neki osjećaj da mi kao nevjeruješ dok se na Klixu ne potvrdi
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
sto ne hapse sponzoruse
Da je kojim slucajem prekinut lanac muske prostitucije akcija bi nosila naziv Joystick.
Bakir ravaku..
Bolje da se zove Lamar Odom
Akcija je dobra i treba bagru hapsiti i ne puštati iz zatvora za duži vremenski period. Samo ih hapsite i strogo kažnjavajte ovo zlo našeg društva.
legalizirajte prostituciju i nece biti svodnika i navodjenja na prostituciju nego ce takve zene biti samostalne poduzetnice :D ili ce raditi u legalnim bordelima testirane na spolne bolesti, osigurane, sa redovnom platom :D
Ama gdje ce kod nas registrovati prostituciju, da vode registar kurava, pa ona teta sto vodi evidenciju zna tetku od "zaposlene", cuje babo i rodbina, komsiluk pa jadi, belaj...pa se valja onda udati, puce bruka i sramota kroz carsiju...ovako ona fina, a para kapaa... :)
jel ovo ona nactana Jozicka izmislja kodna imena hihi
Oni koji su uništili ekonomiju BiH naveli su ove djevojke na prostituciju. Stoga, SIPA bi trebala HITNO da uhapsi Visoku djevojku u dimijama i Konobara koji u Centrali vrše prodaju pozicija totalnim neznalicama za novac kao na stočnoj pijaci. Ova dvojica multi-milionera zajedno sa pokojnim Gulumom su prodajom pozicija uništili ekonomiju BiH. Šta mislite odakle im multi-milionske nekretnine? Siromaštvo vodi u nevjerovanje (prostituciju).
divi PIMPova :)
Legalizacija prostitucije drzava bi zaradila . Legalizacija onih nazovimo opasnih trava donosi zaradu . A sto se tice kokaina i tako tih stvarcica to bi osnovao firmu koja bi imala svoje filijale gdje bi ljudi dolazili placali i nek se drogiraju a prije tog potpisu da sve rade na svoju odgovrnost ,plus doktori bi uvijek bili prisutni i eto zarade . staces nemisle svi na profit kao ja,drugi vise zele ukrast pa da za mjesec propadnu ko grcka.
podrska sipi
akcija "vibrator"...
tu ti akciju mama voli
odjebi kompleksas..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako nasi "organi gonjenja" imaju mastovite nazive operacija. Cuj "Lipstick" i to zbog navodjenja na prostituciju. Sto nisu koristili domacu rijec za "lipstick"? Ili ovako zvuci zahebanije.
OVi nazivi akcija su bas simpaticni Lipstick, sjaj za usnice i ti fazoni :)))
meni je smjesniji naziv Đikan