Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj Aleksić, jeste to našli nekog poštena Srbina? Svaka čast, sad znamo i da je i takav postojao!
Pa one 2/3 koje jedva cekaju da odu mogu sutra da uzmu kofere i da idu, niko ih ne prisiljava da zive u Bosni. Zato i i imaju rezervnu domovinu.
Svedska nije imala etnicki rat prije samo 15 godina i ti etnosi nisu prisiljeni da poslje rata zive zajedno, dok 2/3 naroda samo cekaju prvu priliku da se odcjepe, kao sto su strpljivo cekali i narodi SFRJ. To je realnost, svidjalo se to tebi ili ne.
hajde ne kakite vi dijasporci....kakva crna multietnicka kad 50% naroda u BIH navija da BiH propadne i da se odcjepe od nje....bio bi i ja multietnican da srbi i hrvati priznaju BiH kao svoju drzavu....nazalost mozda samo 5% od njih to prizna ostali su puni nacionalizma ....dok mi bosnjaci hocemo neku multietnicku BiH...ovi ostali navijaju protiv nas...prema tome probudite se i shvatite da multietnicka BIH ne moze da opstane...kad tad mi cemo se opet porokati...
Komunizam i SFRJ nije jedini izlaz i jedina opozicija nacionalizmu... BiH moze opstat kao svaka druga multietnicka drzava na svijetu...nema drzave danas na svijetu gdje samo jedna nacija zivi.... evo, ovdje u Svedskoj vec 10-20 godina unazad nazivaju Svedsku \"multietnickoj\"....a Bosni i Hercegovini je danas potrebno jedinstvo novoj generaciji, da se ne ponovi 1992-1995....
Da inace to tako ide. Treba djecu uciti jednoj istoriji, jednom jeziku i uciti ih kako treba zivjeti u bratstvu i jedinstvu i zbog toga nece biti nacionalizma. Sto mi to zvuci nesto poznato, a da, SFRJ.
Cestitam na ovu akciju! :)...Sljedeca generacija nesmije se izgubiti u nacionalizmu i mrznji! 100% podrska ovoj akciji! :) pozz iz Svedske :)