Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto to nema u svim Kantonima, a ne samo u Kantonu Sarajevo? Po kom osnovu samo ovaj Kanton?
Neka vaš kantonski šerif i vama obezbjedi vakcine. Pitaj njega.
Ne pitam ja zbog sebe nego i tamo su ljudi svojim godinama zaradili isto kao i vi u Sarajevu. Jedino ako ne misliš da si ti mjestom rođenja predodređen da budeš bolji u odnosu na druge?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek prvo politicari i njihova djeca zajedno sa svim tim farmaceutima i domtorima, prime vakcinu, odmah cu i ja pristat. Kontigent vakcina zabranila Hrvatska zdravstvena organizacija, a u Bosni prosla..."Haj sta fali i ako malo zasvijetlis u mraku,ustedit ces na struji" !
vakcine su izvor bolesti i prihoda farmaceutskim kompanijama natrebaju vam vakcine,jedite domaće voće i povrće i udišite čist zrak na planini
čuj besplatne ... za sve one (penzioneri vojnici i sl.) koji imaju zdravstveno osiguranje ... još bi ih trebali naplatit ... ovo postaje smiješno