Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaa, vidi filipovic a musliman
Steta da ovakvih disidenata nemamo vise. A kako ces ih i imati kada ako hoces to osudjen si na bijedu jer nisi njihov. Zato zao mi je sto mi bosnjaci nemamo vise ovakvih ljudi
Ubrzano nesto izadje iz bolnice da se ukljuci i predizbornu kampanju scepe i dodika.
naj inteligentniji covjek na balkanu!!!
i ti si naj pismemini ji. Takvim prodaje maglu.
mami nek ti zamagli tokmaku glupi :)) odjebaus sa titinim fazonima. to mozes svom zenskom rodu prosipati:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brzo ozdravljenje geniju.
lijepo mu ime
...živ i zdrav bio, i još se političkih opcija naizmjenjao :)
Brkas majmu.ne. Covjek je za jednu ideju, a to sto se drugi zblize. Tako je i sa dobricom bilo on im je otac ideje a drugi su se njemu priklanjali samo sto su govorili da se on njima priklonio. Zato malo mozga sa vremena na vrijeme nije na odmet ukljuciti. Nece stetiti. A mozda i hoce. Mozda da se zadrzis na oovom nivou. A za muhameda filipovica samo najbolje mogu reci. Steta sto je merhametli a mogao je da ima puno vise i da bide cijenjen od majmuna kao sto si ti, al na kraju to njemu ne treba. A procitaj koju knjigu. Eto neki njegovu, ne samo alan ford.
Ovaj čovjek Filipović je pripremao Fikreta Abdića za pobunu u bihaćkoj krajini, prije i za vrijeme rata. Postoje pisani dokumenti!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neda se Mushan Filipovic ,daj nam jos malo istine o (SDA) kako je uhelacila bosnjake i pola Bosne prodadose cetaljima...!
neke Fala bogu, al ne moRe ni on zivjet ko gavran a i uostalom svakako je bio keopsu na sljemenu!!