Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u ovom projektu , kao i projektu sportske dvorane koja se gradi vec 5 godina pola para Husi u dzep , a druga polovica ......nek se snadzu izvodzaci radova kao i na sportskoj dvorani
A ovo je najinteresantnije: Gradi se na Dzamijskoj zemlji, znaci mozes popit vode i serbe i razligu.Donji Vakuf nema nikakve koristi od ove Ajvetovice, dodzu s konjima jedan dan , zaprljaju carsiju i odu. Niko ne potrosi ni marke.Gradnja ovakkvog prenocista nema nikakve ekonomske opravdanosti, pa sama Ajvetovica traje 2 dana. Ako neko od privatnika ima interes neka ulaze u ovo, a Opstina nema veze s tim .
Posamom gradu rupa do rupe , a do Ajvetovice vodi asfaltni put , koji se koristi jednom godisnje, pravljen je samo zato sto je gospodin gradonacelnik rodzen i zivi u Pruscu. Pa eto sad bi malo nesto i motela napravio. Seljakluk
I onda te određeni imami nazivaju radikalom kad kažeš da je ovo u najmanju ruku novotarija i kufr...
Prva greška u tekstu, bošnjaci ne postoje.... ostatak teksta onda i nije bitan...
Smiješni ste...izgubiste onda rat od "nepostojećih"
hahahaha memo te syeba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo
O LJUDI, AJVATOVICA JE MJESTO ŠIRKA NE IDITE TAMO, ALLAH VAS UPUTIO NA PRAVI PUT.
Samo ne znam jesu li morali bas modelirati ovu građevinu u Google SketchUp? Zar jedan ozbiljan modeler ne bi trebao raditi u 3DMax, Rhinoceros 3D, Blender, i slično?
Nermin10 tkz 3D ne seri ziv bio
Evo i ja gledam... i ne vjerujem
I tog mi je "Hajvan" dede preko glave.Treba promovisati istinskog alima iz tog kraja, Hasana Kafiju Prušćaka,a ne tamo nekog izmišljenog dedu sa izmišljenom pričom.
IMAL BA KAKAV TUNEL GDJE SE IZ AJVAZ DEDINOG PROCJEPA IZLAZI DIREKTNOU VISOČKE PIRAMIDE ?? Znam da kod nas sve osim religije ide sporo i traljavo, al ako bi se iskoristile višedimnezionalne energije piramide u sadesjtvu sa progodnim AJvaz Dedinim dovama to bi evliko skratilo trajanje radova :))
NAPOMENA: Ako bi FBiH sufinacirala ovaj islamski poduhvat a srednobosanki kanton se nadovezao po automatizmu, to bi doprinijelo završetku projekta prije sljedećih dana AJvatice ! NAravno, kako je vlast strogo popola ista sredstva bi otišla i u Međugorje ! I mirna federacija Bosne :)