Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirnese gdje ti je propali koalicijski jaran sejfo tokic? on obuce tvoju a ti njegovu majicu pa obojica u ludaru:-)) ili hapsanu, svejedno, za obje ste ustanove zreli
Ljigavac ostaje ljigavac . Ovako laje i Bakir na 60 min. i NIŠTA . Ovako se šlepa i Komšić i laje i kritikuje a nove i kreativne ideje nikad nije bilo niti će biti , i opet NIŠTA. Stvarno vas ljigavaca je preko glave sto lajete , kritikujete , omalovažavate a na kraju ostajete i hranite se sa BUDžETA godinama a da pri tom NIŠTA ne uradite novo . FUJ ! FUJ ! FUJ !
koji je ovo lihvar i prevarant..maloumni primitivac..mizerni lojavac..
Pajdo mozda bosanci jesu glupi ali ovaj tvoj pokusaj prikupljanja glasova nebi prosao ni kod šimpanzi ...
To ti je taksista, znaci svi se oni zovu Mirnes, cak oni pripadnici suprotnog spola, ako ih uopste ima u svojj stranci. Bilesi da nije bilo nevazecih listica njegova shu-pak stranka bi pobjedila. Ja mu preporucujem da napise i izda knjigu, posto je to sad \"in\" kod pa-pa-ka, sljedeceg naslova: \"Od taksiste do vjecnog studenta\".
Ja papka podjelio svojim glasacima par majica ,,svi smo mi mirnes,, ja idiota braco draga!