Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Sadik ja mislim da ti neznaš za sebe đesi a da znaš đe je Naser.
Ko pogodi gdje sam dobije Casa Grande !
Ako znas gdje je, sto ga ne hapsis? Dakle, stitis ga. Ako ne znas gdje je, onda lazes. Kako god okrenes smjena duznosti ti ne gine u bilo kojoj normalnoj zemlji. Vadis se na to sto nismo normalna zemlja. Isti ste vi svi! Treba i tebe uhapsiti! Sta si godinama radio znajci sve i ne poduzimajuci nista? Nisi ti placen za sirenje glasina, nego za rezultate kojih nakon svih ovih godina JEDNOSTAVNO NEMA, ne potoje. I tebe hapsiti, i tebe! Bagr lopovska, svi ste u talu! Jedino vas krize i nasilje ostavljaju na vlasti!
Sadik zna gdje se nalazi Shipo ,jer ga je vec uhapsio i time sklonio od ostalih mafijasa .Ljudi,malo vise povjerenja u naseg ministra i nasu policiju !
a što od 1985?
Šta ste navalili na čovjeka.Došao ovdje s parama,nije ih pokrao od nas, i sada bi mi da hapsimo i ispitujemo odakle to.
Pa zna li ovaj uopste koristiti kompijuter? haha
ma znas ti karina moja gdje je on.......
Joj Ahmetvicu brate, pa i ptice na grani znaju gdje je Keljmendi, i zasto jasno i glasno ne reknete istinu a to je da se Keljmendi nalazi u zloglasnom tornju koje je u vlasnistvu propalog ministra Radoncica, pa svi znamo da sad oni zajedno sjede i prave plan kako da izbjegnu hapsenje, propali ministar Radoncic htio se docepati fotelje prije ove akcije kako bi spasio svog kucnog prijatelja i poslovnog partnera \"uglednog biznismena\" Keljmandija.
Bravo Ahmetovicu, bravo SDA hapsite kriminalce, poslije Keljmendija konacno ce na red doci i glavni sef mafije i ubica Fahrudin Radoncic, uhapsite njega i kriminala i korupcije i ubistava ce biti 80% manje samo Radoncica u prdekanu strpajte i Bosna i Bosanci ce biti 80% sigurniji.
hahah ovo Bakir nakon što je ostao bez Zije ruši konkurenciju - LEGLANIM PUTEM:))))
Naseeereeeee , javi se , traze te !
zna se i to gdje je ova drzava... u .urcu...
vi ste im dali BiH državljanstvo,da oni mogu raditi šta hoce, svima treba oduzeti državljanstvo od 1985 - 2012 god,protjerati sve i onda bi se moglo disati....
ENO GA KOD JARANA FAHRE U TORNJU :)
u prijevodu bjezi nasere dok mozes..to mu ovaj njegov jaran zeli poruciti,jer ako propjeva naser it ce svega...
Nasere ,javi se ,traze te !