Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel te stid Ahmetoviću? Trebalo bi te biti stid, veoma. Zbog ovakvih kao što je Mevlid, moj komšija leži u zatvoru u imigracionom centru već pune 3 godine, a ne zna čovjek zbog čega leži, zato što ima bradu? Jel zato prijetnja nacionalnoj sigurnosti? Zbog toga leži 3 godine u ulici Draže Mihajlovića, čovjeka koji je pobio nezapamćen broj muslimana, takvi koji daju takve nazive ulicama se slobodno šeću i ne predstavljaju nikakvu opasnost po nacionalnu sigurnost? STIDI SE!
hoce li vam braca srbi dozvoliti da stavite i ravnogorce na indeks? ili vam je gospodin galijasevic rekao da od ravnogoraca ne prijeti opasnost?
Sto ljudi, sto cudi. Kao sto autor tog teksta vjeruje da ne postoji Bosanski Islam, ja vjerujem da postoji. Moja Bosanska nana i did su skroz drugaciji muslimani od moje tetke danas, skroz drugaciji od mojih raznih muslimanskih prijatelja iz mnogih zemalja, koji se medjusobno razlikuju, od moje prijateljice bivse protestantkinje sto je postala muslimanka, od novih muslimana Bosanskih, inspiriranih od raznih ucenja, itd. Ako to ne vidis, a vazi za ostale takodjer, onda nemate pojma o covjeku kao bicu i kao narodu kao skupini slicnih ljudi. U Islamu svaka drzava ima svog duhovnog poglavara, nije im jedan kao Papa, ma da ni on ne moze narediti svima sta da misle i kako da interpretiraju vjeru, pogotovo ne modernim katolicima. Pravoslavci takodjer kao muslimani, imaju u svakoj zemlji zasebne religijske vodje, i nemaju iste stavove na mnogim tockama. Citaj, upoznaj ljude, kulture, obicaje...shvatit ces sto pricam!
Naravno da postoji Bosanski Islam, Turski, Arapski, Afganski....ocigledno nisi nikad upoznao ni jednog drugog muslimana od Bosanca. Svaki narod u religiju uvodi svoje narodne obicaje. Svaki narod ima svoj pogled na vjeru i nacin dozivljanja religije. To nije isto kod Bosanaca i Turaka, kod Turaka i Arapa, itd. Cak nije isto kod Sandzaklija i Bosanaca! Ni svi Arapi nemaju isti Islam. Iracani su drugaciji od Saudijaca. Egipcani razliciti od Marokanaca, itd. Poznajem Arape koji su muslimani i dio njihove religije je da vjeruju u reincarnaciju!! Razlicito klanjaju. Imaju crnci, ne znam tacno iz koje zemlje, ali zene klanjaju u kratkim rukavima. Poznajem Arape gdje zene klanjaju bez sala na glavi. Tu ima razlike kao sto ima i u krscanstvu. Niko me ne moze ubjediti da su katolkinje iz Juzne Amerike, koje stave sal preko glave kada idu u crkvu, Spanjolci koji ne zele prihvatiti abortus, i Holandski katolici koji podrzavaju abortus i homosexualce isti. Vazi za sve vjere!
ministre, daj malo ulozi na te savjetnike neka te barem educiraju, šta bi to trebalo biti mijenjano u zkp, da nije mozda u kz, u krivičnom zakonu se definiraju djela, zkp goni za sva krivična djela. nije problem u zakonu problem je njegovoj sprovedbi i tumačenju, vas i onih koji rade za vas, pričaš o nametnutom zakonu, pa nemozete da se dogovorite oko gluposti, ti iniciras promjene zakona, ti i korupmirana sda kompaniija u ministarstvu sigurnosti, jebace i teme k\'o i sadovića ako Bog da
Jadan je zemlja gdje je on ministar sigurnsoti,trebo bi sto prije kod logopeda ici,ako nista da zna procitat sto mu napisu,,,njegovo postavljenje je svakako pocetak kraja stranke,jer za njeg anije ni njegova mama. ponizava sve Bosnjake, ako nam je on prvi u bosnjaka,kakvi su onda ostali.........
nadam se da se taj index odnosi i na pripadnike ravnogorskog cetnickog pokreta,koji su zapalili amabsadu SAd u Beogradu, pa nikom nista i koji stoji iza stotine napada na povratnike, u sto je ukljuceno i postavljanje eksploziva. medzutim svi znamo sta Ministar hoce, da ocrni muslimane do kraja i generalizuje stvari.
Sumnjivi oni koji se ne opijaju,ne puše,ne psuju,ne kockaju,i koji često posjećuju dža.mije.Naredi efe.ndijama da ti dostave spisak redovnih posjetilaca,ti su najopasniji.A kasnije kako bude pritisak rastao proširuj spisak i na ostale.
terorizam je bolesnjacka bolest I problem.zato nema potrebr uvlacit druge
Podvala zvana „bosanski islam“ Ova fraza se vrti u nedogled još od rata, no najčešće niko od njenih zagovornika ne želi da objasni šta bi to bio „bosanski islam“ i u čemu se to sadašnji bosanski muslimani razlikuju od onih „starih“ za kojima oni tako mnogo žale. Zbog ovoga je važno istaći i podvući da ne postoji „bosanski islam“. To bi značilo da postoji i američki, afganistanski, turski itd... Autor: N.S. (SAN) http://islambosna.ba/vijesti/vijesti-bih/30444-podvala-zvana-bosanski-islam
ako vam je ono bio teroristički čin, ja sam usama
http://www.youtube.com/watch?v=kmBnvajSfWU
krenite od ravno.gorskog pokreta kod brčkog i usta.sha iz škutorije. među njima ih je najviše samo se šuti. udarili bi odmah na državu da mogu
Ahmetoviću?Da li će na tom spisku biti dodik,vasić.....................?
Ako na ovom spisku ne budu Haris Silajdzic, Bakir Izetbegovic, Hasan Cengic i jos jedan broj islamskih fanatika, koji su se ustolicili u vlasti ili oko vlasti, nema srece... Uz njih, naravno moraju biti i pojedini radikalne hodze... Ali, na zalost... Nece moci... Sve dok se to ne desi, nema nam napretka...
Ahmetović je odbacio svaku aluziju da neko štiti i pruža podršku vehabijama iz Gornje Maoče, dodajući da \"kao ministar nikada i ni od koga nije imao bilo kakvu političku opstrukciju u svom radu\". HEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHE Pa samo postavljenje tebe nesposobnog \"laznog defektologa\" za Ministra ovako bitnog Ministarstva je OPSTRUKCIJA da nema vece.
Kako su sposobni i u ovom jedinstvenom indexu sve ce izgrijesiti :-) Ima da naredaju ljudi koji veze nemaju sa terorizmom samo da bi glupi narod pomislio da oni nesto znaju i da nesto rade. Ko je iole pratio rad sigurnosnih sluzbi i ovog ministarstva zna da NEMAJU ONI POJMA NI O POSLU KOJI RADE NI O POTENCIJALNOJ OPASNOSTI ZA DRUSTVO. Jdino sto znaju to je da rasipaju budzetske pare !!!