Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto biste smjenjivali kompetentnog covjeka koji se ne libi reagovati kada je to potrebno? Da je kakve srece, sve bh. stranke bi zajedno trazile zvanicno izvinjenje Beograda za Stefanovicevu skandaloznu izjavu. Denis je reagovao sam nedavno i svaka mu cast! Necete dobiti moj glas ni vi (SDA) ni SDP s ZL na celu. Nikada. A Denis hoce ako bude samostalni kandidat.
Koji pasjaluk medu Bosnjacima,unistili bi rodenu za stolicu pa to nema nide,Lagundija jeste otpadnik ali ovaj Becirovic nije.SDA udruzuje se i sa crnim davolom samo da se izbori za vlast a nezna da ce je bas ovo skinuti i da se ljudi ma gade ovaki postupci,ovaki postupci zgadili su narodu lagumdiju i radonjcica tako ce biti i sa ovim,cuj udruzili se sa SDS ima tu nesto...
V E L I K A Greska Ahmetovicu !!! Znaci da se stavljas u isti RANG ko i genocidasica , ratni zlocinac alekstandra pandurevic !!! Kad ce vise Bosnjaci prestati sa napadom na one koji brane domovinu ?!!! Znas dobro da te uvijek podrzavam i branim, ali u ovom slucaju ovo sto radite tI i SDA je opasnost po drzavu !!! Pokazite da sta pametniji i patrioti od pojedinih SDP-ca !!!
Ne znam kome pisete komentare BOLESNICI ko vam je kriv sto nemate jaku rodbinu pa da i vi zivite na racun drzave
Zar on nije u zatvoru zbog korupcije, kriminala?!
Ti i tvoje inicijative sadice, ima li koja od teba za dobrobit ove drzave a ne za tvoj novcanik?!
ovom izgleda nije dovoljno lopovluka 20 godina, valja mu i unuke obezbjediti...
E moj Sadiče, kada ćeš ti napustiti funkciju? Znam da ne znas ništa drugo raditi, osim sjediti u fotelji, ali majku mu jesi li se više nakrao?
Ahmetovicu prvo uputi inicijativu, da se pohapse kadrovi SDA koji 20 godina kradu ovaj napaceni narod!