Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li pozvao na razgovor i malodobnu romkinju iz Bratunca, zbog koje ga je onomad privodila policija RS?
dedo. . . što bi rekli pristrasan si, mora da su ti neđe graničari uzeli mjeru ,razumijem sad si kivan, ali moraš znati taj lončić što si punio nije ti dao graničar nego vozač koji te vozio iz Minkena (đekna),pitanje jeli graničaru to dao,taj te vozač vjerovatno malo uvratio i kod Gojka i rekao da morate tu baš praviti pauzu, sve što ti vozač autobusa kaže istina je . . . dedo razmisli
dedo, nisam jedan od njih, recimo da se donekle slažem sa tobom u vezi graničara i da će on \'\'manjak\'\' plate nadoknaditi iz drugih izvora, isto tako i saobraćajni policajac će sebe \'\'namiriti\'\' ....ali šta je sa npr. policajcem koji čuva ambasadu ili neki državni objekat? Od čega će on sebi kupiti sok ili vodu na +40?
@suplja Vidi se iz komentara da si jedan od njih, a i ovih 5 dislikeova je sigurno smjena iz Orašja :)) Danas prođe po 50 buseva po 50 €, a ti spominješ nekih 6 KM. U svakoj šali ima pola istine tako kaže poslovica, zato slijedi vic: Imao graničar rođendan, pa odlučile kolege da mu kupe poklon -Da mu uzmemo novog A6? - predloži jedan. -Malo je! - povikaše ostali. -A da mu uzmemo stan u Sarajevu? - predloži drugi. -Malo je! - povikaše ostali. -A da mu damo jednu extra smjenu da odradi? - predloži treći. -O, puno je! - povikaše svi u glas.
AntiDayton Group je tim koji se bori protiv ovog režima i diktatorskog vladanja ovom zemljom! Bori se protiv podjele BiH i zalaže se i podržava borbu za vraćanje Legalnog i Legitimnog Građanskog Ustava Republike Bosne i Hercegovine! Grupa nije osnovana da bi se u njoj dijelili RECEPTI, TRAČ niti ostavljali POZDRAVI I SELLAMI! Grupa ima za cilj organizovanje i koordiniranje mirnih protesta pod nazivom \"UKOPAJMO DAYTON POD ZEMLJU I BETON\" počev od grada Sarajeva pa i u svim drugim mjestima širom jedne i jedine, kao i potpisivanje peticije za povrat na jedinog legalnog i legitimnog Ustava RBiH. Molim Vas da se svi članovi grupe uključite maksimalno i da već jednom srušimo režim zbog kojeg niti dišemo, niti se osjećamo kao ljudi, jer su nam DRUGI odlučili o sudbini kakva će nam biti! UZMIMO SVOJU SUDBINU I BUDUĆNOST U RUKE I ISKREIRAJMO JE ONAKO DA SVI UŽIVAMO U NJOJ RADEĆI I GRADEĆI U RBiH!!! https://www.facebook.com/groups/376296449089557/
Ima puno pametnijih i sposobnijih gancija, osim toga ovaj se stidi svog porijekla te se predstavlja kao neko drugi iako se iz aviona vidi po vanjskom izgledu da su mu preci stigli iz indije.
treba razgovarati, treba i ovaj pod šifrom dedo da prisustvuje razgovorima,pa da vidi brojne razloge štrajka, nerazumije dedo i slični njima da ogledalo jedne države prestavlja onaj policajac na granici, koji je prije tri odnosno pet godina dobio službenu uniformu, kome su od 2005 godine tri puta smanjili platu,kome hoće za uzmu dostojanstvo, koga tjeraju u kriminal, moj dedo u svakoj normalnoj državi policija i vojska su obučeni i plaćeni raspitaj se zašto. . .
Cim se rijesi pitanje Sejdic-Finci, ovaj nam bivsi ministar moze popuniti kvotu za Rome:) Romsko pitanje rijeseno, a njemu nikad kraja karijeri u politici!!!!!
Nikada nam neuspjesni i smjenjeni ministar sigurnosti Sadik Ahmetovic ne odgovori zasto su ga privodili prije nekoliko godina u aferi \"Romkinja iz Bratunca.\"?!
Respect GP i gospodinu Hoffmanu za upornost. Oni se bore za dostojanstvo svojih kolega, a time i svih nas. A respect i Sadiku Ahmetovicu koji ne salje savjetnike nego prica s ljudima oci u oci, kao sto je i Bevanda trebalo da uradi s predstavnicima Reprezentativnog sindikata ali nije nego je poslao savjetnike sa spiskom glupih prijedloga. Dakle, fuj za Bevandu, Bilica i Hasanovica a puna podrska Hoffmanu i Ahmetovicu.
e bogami je izgubljen ovaj sindikat ako misle da im moze pomoci bivsi i neuspjesni ministar sigurnosti.
dobro si uocio da su suljo, sadik i ostali dobili lekciju i kritike u briselu. nekako su nakon toga nestali ovi sda-ovci koji su toliko plakali za foteljama i uopste se vise ne oglasavaju u javnosti.
Nakon verbalnog teroriziranja napsrasno se usutio ovaj Sadik Ahmetovic, i to odmah po povratku iz Brisela. Vjerovatno su mu rekli da ga imaju u saci i da malo uvuce jezik te prihvati realnost da ce biti uskoro bivsi ministar, s obzirom sad je vec smijenjeni ministar sigurnosti.
I šta reče građanin Ahmetović tijekom šupljaka...
Šta će oni sa tobom razgovarati. Tvoja stranka (SDA) svakako nije za ravnopravnost Jevreja i Cigana. Ne priznate Sejdića i Fincija, pa što bi oni tebe ka Roma priznali i razgovarali s tobom...