Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da je to inicijativa SAD-a, Niskozemske i Velike Britanije, ne bi me čudilo da u tekstu te inicijative i nema riječi GENOCID. Odnosno što bi se u Bosni reklo: "Oni su nanijetili tu inicijativu i GENOCID u tekstu te inicijative."
Dodik i genocidna na apratima :):):)
Ti polupismeni Ahmetovicu ZAVEŽI !!!!!!!!!!!!!! Ne znas sastaviti jednu prosto prosirenu recenicu da ne zamuckivas i da to na nesto lici tj. da recenica ima smisla !!!!!!!!!!!! Te onaj ko te tu postavi, polupismeni KLOCU !!!!!!!!!!!!!!
Ja pisem ali za ovo NE primam platu od 5000 KM !!!!!!!!!!! Reci mi smucalo sta je doticni konkretno uradio za dobrobit Bosnjackog naroda ??????????
On podržava... Sve što rade je ponekad ovako nešto 'podrže'... Paša moj podržiš moj.