Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo moran! J...m ti drzavu sa ovakvim ministrom!
Kako ga uopce nije sram. Ziku mu price kao pricao sa dokurcem :))))))) Mozes mislit te sigurnosti kad ovakav ovan bude na njenom celu. ahmede ne zaboravi ponjet vazelin kod dodika kad mu budes podnosio raport :))))
@mujo slazem se. znam neke stvari koje mi se kod ovog Ahmetovica ne svidjaju, al ... Ma ovo od muje je dovoljno.
e čuj to.. ako ti je dodik čestitao, onda si uspio u životu
Čestitamo
E moj Ametovicu jadan si ti i ta tvoja funkcija, kad se sastanes sa tim ljudima iz ministarstva i policije sta ces samo da im kazes to me interesuje, ti neznas pet rijeci sastaviti zajedno.Jadna je ova zemlja sa takvim kako sto si ti. Kitis se sa diplomom defektologa koju si kupio to mi svi znamo,a samo se kukavice ranjavaju kao sto si ti.Gadis mi se.Fuj.
nabijem vas obadvojicu isti ste
Kalabić izgleda spava sa šubarom, kupi mu češalj da se makar počešlja, da neplaši narod ulicom a ovi u parlamentu su na njega oguglali.
E pošto je sad dio FBI, CIA, ili tako tih varijanti u našem fazonu neka si podhitno plati plastikaču da onu glavu uredi... i možda još nešto što ne vidimo :)
yebo vas dodo oboicu
kako on zna skim ja razgovaram na tel. pa konje jedan reko mu dodik, ti mislis da bi on to smio pricati bez znanja sefa. stvarno je ova sda potonula do dna ,kako i nebi sa ovakim bolesnicima njemu je vazna funkcija a ne narod i drzava .
Za jednu uslugu ide druga kontrausluga...samo koja?
Cestitam ti i ja Ahmetovicu...zasluzujes to mjesto.
imate Abdic Fikreta u zatvoru,a vi se ovdje igrate drzave,nama je i predobro ko nas vodi.
vrijeme je da ova SDA ode sa vlasti oni kako su krenuli idu na unistenje BiH i Bosnjackog naroda ,