Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo cirkuzanti, to nema na svijetu...Svi znaju da su tu obične figure marionete koje dižu ruke kako im njihove stranačke vođe narede i unatoč tome umišljaju si da su nekakav zakonodavni organ kojeg se nešto pita. Da ljudi dižu ruke po savjesti i onom što istinski kao ljudska bića osjećaju, ispušili bi svi stranački "lideri", a vlast bi se najzad vratila Parlamentu kao najširem narodnom predstavniku i sve bi najzad krenulo, a ovako treba gledati ćehru vođama i voždovima svako jutro.
Ne radpravljaju oni ni o cem ..oni dobiju pare sto tamo sjede i prde .. cuo sam da za jednu sjednicu dobiju 150 km ;)
Zar SDA nije u koaliciji sa Bosićem i SDS
Kakvu poruku šaljemo toj djeci? hvala bogu djeca su jos uvijek operisana od vasih gluposti !!!
Kako je naš Sadik veseo, mora da mu je predsjednik Bake dozvolio da mu se malo uvlači u pakašu.
Jebi je, i to je rasprava 😂
"ni o čemu" Aha, znači tačka "Razno".
Mislim da je korisnije kad raspravljate "ni o cemu" nego kad raspravljate "o necemu". S druge strane, o cemu cete i raspravljati kad nam je, ponajvise zahvaljujuci vama, sve bajno i krasno.
Možete o tekmama pričati ako ništa
SDA/SBB-HDZ-SDS je vlast koja nikad nece dovesti ovu zemlju nigdje osim da isfoliranih neslaganja, povecanja nacionalnih tenzija i rastaljivanja ispod stola, sve sa ciljem osvjanja nekih narednih izbora. Kakav smo svijet, drugaciju vlast ne zasluzujemo. Ovaj Ahmetovicev istup je planski osmisljen da se dignu tenzije pred izbore, providno, ali i efikasno. Narod Zna.
Ista ova vlast SDA/SBB-HDZ-SDS ,sa izuzetkom fahrovih koji su uglavnom potekli iz SDA, us nas devedesetih godina odveli u rat. I sta sad ocekivati od istih protagonista?
@BiHer pa nije mi JNA pušku prodala nego SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahaha, a kao dosad ste nešto rješavali, jeste samo naknade...
https://www.youtube.com/watch?v=dnVJS6bFOc0
umjesto da dođemo na sjednicu da "raspravljamo niočemu" mogli smo smisleno kahvenisati i organizovano onanisati...
@Tarzanbegovic tebi sam samo ja na umu..... ali, nemoj please.... previše si nepismen za mene, drkadžijo!
@Tarzanbegovic fap fap fap....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
raspravljali ste vi ko vecu vilu ima i ko ce gdje na godisnji a o racunima u bankama ne bih ni da polemisem a sve po zakonu koji ste krojili za sebe