Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi kao ovaj gosp. Ahmetovic jednostavno su naucili podmeati ispod nogu..jer ovakvima je najvise zao ostaviti fotelje i pozicije...obogatili su se u njima!!
sdp je tako jak da im ne mogu nista ...samo naprijed
@mamic,u pravu si,al ispadose oni manje zlo kad pogledam ove tvoje skojevce PS: SBiH imate moj glas
Jadni smo mi bili kad nas je vodila ovakva \"gospoda\" SDA-ovska!!!!
Protivustavno djelovanje (grlom u jagode) – protivustavno djelovanje nije kvalifikacija suda nego SDA kuhinje. Nepoštivanje procedure je razlog zbog kojeg je sud odlučio to što je odlučio ali još zvanično nije objavljeno objašnjenje. Ali u principu ništa se nije promijenilo Zvizdić leti jer princip je isti sve su ostalo nijanse. Imaš li još nešto prije nego što napišem roman u 20 nastavaka o greškama i izdajama SDA od Srebrenice pa nadalje...
Pokusaj uspostavljanja stranacke policije - pa kako drugačije na civilizirani način nego novim zakonom dovest profesionalce a otjerati vaše poslušnike i jurišnike koje ste, opet ponavljam, vi postavili. Pa pogledaj samo predsjednika sindikata. Smiješno možda je i na nekoj listi SDA? Koalicija sa SBB-om (dno dna) , - dno dna jeste sada kada vam ja čovjek kojeg ste vi stvorili okrenuo leđa jer je skonto da gubite tlo pod nogama. A dok je neargumentovano “razvaljivao” Lagumdžiju vi ste se smijali. Došla mećka i pred vaša vrata! Afera Komsic , - nije mi jasno na koju aferu misliš? Čovjek ima svoje principe koji se u ovom momentu u ovoj nakaradnoj državi koju ste vi stvorili nemogu provesti i napustio je SDP-e. Razišli se bez ružnih riječi kulturno i civilizirano a ne kao SDA i Radončić.
@šuplja Što bi od vas odbačeni naš vrli pisac Avdo Sidran rekao da ti otpišem. Redom Privatizacija FTV-a , - mislim da jetek sada svima jasno ko stoji iz FTV. Ćim je SDP dotakao SDA mafiju odmah drugačija slika na FTV. Afera reket , - pa vi rekoste da vjerujete u državne institucije i sudove. A sud je po ovom pitanju rekao svoje a koliko ima istine u svemu vidi se po tome gdje je završio njen idejni tvorac. Smjenjivanje svih neistomisljenika - pa svugdje u svijetu u skladu sa demokratskim principima nova vlast dovodi svoje ljude. Jesu li oni sposobniji od onih koji su smjenjeni je za diskusiju ali su poslušni jer ne zaboravi vi ste ove što ih sada SDP smjenjuje doveli na ta mjesta kao poslušni kadrovi SDA. Nisu sami došli. Nastavak slijedi
\"suplja\" Svaka čast, sve si rekao, pametnom je i jedna dovoljna, ali šta ćeš kad su to ljudi koji više vole da vjeruju da su nastali od majmuna već da su stvoreni-----majmuni
Privatizacija FTV-a , Afera reket , smjenjivanje svih neistomisljenika (bez obzira na njihov uspjeh u radu) , pokusaj uspostavljanja stranacke policije , koalicija sa SBB-om (dno dna) , afera Komsic , protivustavno djelovanje (grlom u jagode) ...Ovo je na brzinu pobrojano , ali sasvim dovoljno pametnom insanu da ne glasa za SDP!
Bosnjak sam,Patriota i PONOVO cu glasati za Nasu Dragu SDA sa Nasim Castnim Bosnjakom Tihicem na celu!!Hocel jos ko glasati??
S(amo) D(rpam) A(lahi mi) po ko zna koji put pokazuje da je čvrsto na granicama filđan državice po mjeri 5-6 familija i protiv svakog je ko spomene cjelovitu BiH. Po uzoru na svoga koalicionog partnera iz TD koalicije.
SDP samo naprijed nastavite gdje ste i stali i poslije izbora!!! Mi vjerujemo u vas da ce te ocistiti BiH od ovakvi kriminalaca i izvest je na pravi EU put!!!!!
jel ovaj ahmetovic jos guzi onu maloljetnu cigancicu za stipendiju?
Pa zar vi zaista ne znate nista drugo raditi pa vam je tako zao fotelja. Za nevjerovati je kako se grcevito borite za svaku. Boriti se za pozicije je legitimno ali ono sto smeta jeste sto se vi borite tako niskim udarcima i podlo da me je razocaralo i obecavam nikad vise moj glas nece takvima. Izbori i jesu zato da se dokaze i druga opcija.
Sva napadanja,neistine politicke nebuloze prema SDP-u su bzuspjesne,jer SDP je toliko jaka stranka da joj se neke persone iz SDA nemogu ni pribliziti..jednostavno nisu na istom nivou!!
jucerasnja konvecija je sve pokazala...svaka cast