Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj 5 godina za mucenje i silovanje,svaki stvor koji to uradi treba na dozivotnu robiju.
ZAR JE BILO ZLOCINA NAD SRBIMA? NEMOGUCE
Logor je bio osnovo Blaž Kraljević kojem je Alija Izetbegović dodjelio čin generala. U HOS u je bilo oko 80% muslimana i počinili su stravične zločine nad čapljinskim srbima. Jedan od zapovjednika logora je bio Stanko Primorac Ćana sadašnji Lagumdžijin Hrvat po službenoj dužnosti i predsjednik skupštine fereracije. B i H. Dakle u sadašnjoj vladi federacije su ustaše i fašisti najgore vrste, zato će B i H odnijeti vrag i to uskoro.
BOJKOT SKUTORSKIH;HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU!
Na teletekstu F_TV piše da je Ahmed bio pripadnik fašistoidnog HVOa a ovdje piše da je Ahmet bio pripadnik slobodarskog bosnoljubivog HOSa. Vrlo mi je bitno zbog današnje situacije je li bio herojski HSPov ili zloćinaćki HDZov mus_liman koji je tamanio u Dretelju. Poštenog i odanog antifasiste Juri_sića ili kriminalnog i genh_ocidnog Čov_ića. Što je istina? Ako je Covićev trebalo je izdajnika smaknut !!!!!!
Novinara koji je napravio ovaj izvjestaj ja bih zatvorio u zatvor sve dok ne napise tekst na osnovu zakletve koju je dao obavezuci se na istinito izvjestavanje. Sa-x bi moralo ovakve tekstove da ignorise.
da su serviani-sluge bili komunisti a ne chetnici,odnosno fasisti,onda bi sigurno bila neka\" bitka na Moravi\"hhahahah a ne na Neretvi, Vi serviani ste sluge,sluzili ste vatikanu,osmanlijama,u.s.t.a.s.a.ma.,h.it.l.e.ru.To vam je u genima i zbog toga ste i dobili ime \"sluge\" -serviani
nije stratiste Srba!
Zar su muslimani u ovom ratu imali logore i mucili ljude? nisam to znao.znam da su to najveca nevinascad.
\"Bice,bice\",dodik viche!..Na papiru mrtvo slovo...Hahhah chobani nepismeni,spas vam je u serviji zemlji sluga! skutori su vec posebna sorta neandretalaca u izumiranju.ljubitelji dodikovog vlaskog shupka hahahhaa
Al bice sve bolje kad bude Treci, pa i Ahmet se borio za Treci. Ajmo Bosno svi za Treci!
KOBILIĆU slugo vlaska,u Jasenovcu nije stradalo ni 3000 serviana-sluga.Vi i rvati ste se oduvjek volili,zajedno chetalji i uje komuniste gonili.pa da su vas uje vodili u jasenovac,a trebali su,ne bi vas toliko ostalo po bosni i hrvatskoj jasenovac je stratiste Jevreja i Bonjaka-muslimana (komunista)
nema razlike ,sve i jedan koji je okravavio ruke treba platit ! a kako to da nije smetalo Hrvatinama iz Herceg-Bosne da je musliman medju njima ...
@yu stra Bilmeze neinformisani,ne znam šta te uče u mektebu,ali jedno je sigurno da ti neki \"Bošnjaci\" nisu postojali u drugom svj. ratu,a kamo li bili komunisti(osim par izuzetaka).Ako si mislio na ss handžar diviziju,to je druga stvar.Kakvi vi i borba protiv okupatora,to je vama nepoznato,čak obožavate okupatore i preuzimate njegov identitet.
Vlasi su jos u 1389. godini
joooj ovih baliyetina , oni jos uvije u 1992oj
medju partizanima i komunistima do kraja 1943 nije uopste bilo serviana-sluga.Svi su bili u ch.e.tnic.ima i sluzili su h.i.t.l.e.r.u.Tek krajem 1943. kada su vidili da ce njemacka izgubiti poceli su prelaziti u partizane i to je ono sto ja najvise zamjerim Josipu Brozu sto je dozvolio ch.e.tnicima amnestiju da bi oni na kraju srusili jugoslaviju i izazvali genocid nad Bosnjacima