Delegacija PSBiH u Iranu
0
Ahmadinedžad obećao podršku BiH
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAŠ FINO!!! BOSNA I HERCEGOVINA TREBA I MORA SARAĐIVATI SA SVIM DOBRONAMJERNIM DRŽAVAMA SVIJETA, PA TAKO I SA IRANOM!!! KAD PREDSJEDNIK SAD-A OBAMA KAŽE DA CITIRAM: \"JEDVA ČEKAM RAZGOVOR SA IRANOM \", ONDA KO SMO MI DA ODBIJAMO SARADNJU??!! KAD MOŽEMO BIT GOTIVNI SA IZRAELOM ILI SRBIJOM, A ŠTO NE BI MOGLI SARAĐIVATI SA IRANOM??!! ;-) FINO JE ŠTO JE I DODIK POSL\'O SVOG ĆOJ\'KA, PRAVA BOSANSKOHERCEGOVAČKA DELEGACIJA. ;-)
Perzija je neunistiva. Jedini istinski prijatelji Bosne. Evropa zeli da sve resurse prodamo preko lopova za nisata pa ce nam dati kredite. Amerika nas koristi za experimente. Rusija bi sve ovo progutala samo ameri pribliziti A ovi ljudi su pomagali i politickim lobiranjem da se ukine embargo. I hranom I oruzijem I srcem. Ahmed sutra ce otici doce drugi . Ali nepismeni bosnjak bi odma guzicom zatvorio vrata mjesto da im stope ljubimo . Stoko nepismena
Da nije to ona POMOC koja Rusija obecava \"Mojoj\" Srbiji?
\'\'blago\'\' iranu i bih dok dodika cuva andjeo arie livne a silajdzica njegov andjeo ricard erle
ejs...jesil ti bosanac ili si hercegovanac?..
SVAKA CAST ZA ODLAZAK U IRAN! IRAN JE POSTAO VELESILA: PROIZVODI SVOJA VLASTITA AUTA, POSALJE U SVEMIR SVOJ VLASTITI SATELIT (SAMO 7 DRZAVA SVIJETA TO MOZE), SVU HRANU SAMI PROIZVODE, STO IM BUDE VISKA PODIJELE SIROTINJI U AFGANISTANU, PAKISTANU I IRAKU, HVALA BOGU KAD I NAMA OD NJIH OD TOG VISKA NESTO STIGNE
Ne treba nam podrska ovog monstruma i neprijatelja demokratskog svijeta. Ovo je monstrum koji je na putu da unisti covjecanstvo. Imali smo jednog diktatora Tita, i dosta nam je.
Hajde lijepe vijesti da ste otisli Iran, napokon neka pozitivna vijest. Kamo srece da imamo 10% svijesti ko iranci, sta znaci SVOJA drzava. Cestitke za njohov privredni uspjeh. ko zna razumice, teled nemogu
MJENJAMO BRANKOVIC NEDZADA ZA AHMEDINEDZADA
Evropa ce nam pomoci.Hoce onako kao sto su pokolj u Srebrenici odradili.Evropska kolonialisticka bagra ne zeli jednu Tursku,jer je muslimanskim zivljem naseljena a vi se zavaravajte nekakvim nebulozama o demokratiji u Evropi.Iran je samostalna drzava koja ima svoju vanjsku politiku za razliku od nekakvih evropskih kmetskih drzava pod americkom sapom.Ko se usprostavi Americi svaka mu cast a ovi evropski americki kmetovi kao GB,Francuska o Njemackoj da i ne govorim neka rjesavaju pitanja demokracije u svojim zemljama gdje su skupljeni svi zacini za gradjanski rat.
nabijem na racku i tebe i ponosni iranski narod,...daleko mu kuca bila....ni zileta nema da se obrije..coban..
hvala bogu da ima takvi jos koji bi pomogli BIH prije ce pomoci nego oni iz VATIKANA IRAN je dosta pomogu BIH u ratu i sad ce i u miru DOBRO SVI ZNAMO DA JE AMBASADOR BIH IZJAVIJO STO JE BIJO U HR ZA VREME RATA DA JE IRAN PLATIJO 45 MILIJONA DOLARA DA HR POKRENE AKCIJU OLUJA DA SE DEBLIKIRA BIHACKA ENKLAVA KOJA JE BILA PRI KRAJU PADA:
Saka cast Iran,Bosnjaci vas podrzavaju!!
neka hvala, sami ćemo....
iran je najjaca tehnoloska i ekonomska sila na bliskom istoku. Niko im nista ne smije :D Samo naprijed Iran.