Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ona stara, požanješ ono što posiješ...
...sad sve nizvodno od ušća bosne u savu postaje rizično...za plovidbu, za ribare, za kupače...a i sam đerdap kao prva barijera...
treba provjerit i navode o miniranju nasipa na savi. valjda je lako ustanovit je li nasip prirodnim putem popustio ili je ipak eksploziv ucinio svoje. od ona dva mamlaza se svasta moze ocekivat! a onako u pravilnim razmacima pucanje ne moze bit priroda. il bi odnijelo sve ili…
Sve iz BHMAC -a optuziti za terorizam ,ugrozavanje ljudskih zivota .Zbog kriminala u toj instituciji je sporo I zakasnjelo islo deminiranje I uklanjanje zaostalih sredstava iz rata tako da su oni najveci krivci za buduce nesrece uzrokovane minama.Za plate od 1000 I kusur KM trebali su odraditi puno bolji posao I sada bi barem bili postedjeni I tog segmenta opasnosti nakon poplava.
E paša moj da znaš koliko je mina i ostalih NUS po BiH ne bi tako pričao a naši ljudi koji rade na tome rizikuju svoje živote godinama već radeći na deminiranju terena, sramota je reći tako bolan 10.000 da im je plata malo je kad život rizikuju, njihovu hiljadu vidiš a desetine hiljada što uzimaju nesposobni političari to ne vidiš.
Za plate sam mislio na Administraciju BHMAC-a a ne na deminere jer I sam sam cistio mine godinama .Sramota je sto sam ja imao platu kao radnik na gradjevini ili moler ili keramicar ili...... sto ove mud*onje iz BHMAC-a nisu znali kako da pristupe ciscenju mina kao susjedne drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vratile se vlasniku.