Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajvan uvijek ostaje hajvan..
Moze li ova agencija izanalizirati prof Zlatka Lagumdžije dok daje instrukcije Darijanu Babiću kako će urediti FTV Dnevnik?
ma mamu mu nepismenu govno sda-ovsko, ta ce ono jadno
gospodine ja mislim da bi bilo ispravnije da vaša kćerka koja ima dvije godine gleda crtane filmove a ne političke emisije...da živite na zapadu i da kojim slučajem pedagog ili psiholog vidi kakv ste komentar napisali vezano za vaše dijete ja mislim da bih vas uzeli da ispitaju da li je vase ponašanje normalno...to kao prvo.kao drugo meni je pola sata trebalo da ukapiram šta ste napisali jer vidim da ispuštate slova.kao treće nemojte da koristite izraze za koje vjerovatno neznate šta znače.prvo malo pročitajte neku knjigu,malo se emancipujte pa se onda javite i dajte sebi za pravo da komentarišete GOSPODINA KAPLANA.A MOŽDA STE I VI KAO gospodin Fahrudin završili samo osnovnu školu,vjerovatno da je to istina pa me zato i ne čude vaši komentari.
Netrebaju nam eksperi da bi nam rekli da se debino ponaša na tv-u,pa to vidi i moja dvogodišnja kćerka
tipično za naš bosanski narod.sve mogu da ti oproste samo uspijeh ne.znate samo da pljujete po nekome pogotovo po nekome ko je mlad.pametan i perspektivan političar kao što je gospodin KAPLAN.Zašto na primjer niko ne spomene da gospodin ministar govori dva jezika što je za svaku pohvalu,za razliku od pojedinih političara koji su već deceniju na politickoj sceni a ni svoj BOSANSKI JEZIK ne govore kako treba.ali ne može svako da bude ministar zato ja pojedincima preporučujem da se obrazuju,da nauče kulturno da se izražavaju pa možda i oni nekad budu neki ministri...SVE POHVALE ZA GOSPODINA KAPLANA,MINISTRE SAMO NAPRIJED I NEDAJTE DA VAS DOTIČU KOMENTARI LJUBOMORNIH LJUDI.
Kao nekadašnji glasnogovornikKaplan bi trebao znati šta je krizni PR i kakav stav zauzeti u takvoj situaciji. On nikako da nađe formulu za uspješan odnos s javnosti, piskara po faceboooku neke nebulozne statuse koji nemaju veze sa istinom samo da sebe opere, samo ispada jadan...cccccc.
I šta sad?! Neda Tihi svog malog, sve da je pljunuo svog sagovornika... A on mu je samo upadao u riječ!
j.bo ministra kulture koji je kaznjen zbog nepostivanja pjesackog prelaza nedugo nakon izbora :D decko izgleda kao mlad i perspektivan politicar...steta sto je seljak pa sve to dobro ostaje samo na izgledu. ali ipak nije nista gori od ovih ostalih govana koji svaki dan prolaze na posao kroz satorsko naselje u kojem su ljudi koji su mu otvorili mogucnost da on ne zna preci cestu na mjestu predvidjenom za to...samo jos jedan ovan izvan svog tora! zalost stidim se sto se predstavlja kao mostarac
ko je je...na agencija da daje recepte ponasanja ljudima.kakve kvalifikacije i diplome imaju da pametuju. ako sve znaju iz te agencuje mogu lako postati politicari.ko ih placa za ove gluposti. suplja imitacija zapada kao i mnoge druge stvari
e vala krevelji se ko idiot na tv-u,da je pametan nebi više nikada davao intervjue
Prestrašno, Nažalost, \"još jedan u nizu\", ali podoban.Mladog kadrovika SDA treba vratiti u osnovnu školu, pa onda dalje.Stidim se ko nam je ministar.Meni nije niti može biti. Treba mu zabraniti javne istupe, neka uči.Ali bojim se da je za njega kasno, a za nas ostaje samo jedna riječ nepodnošljivo
Garant nije htjeo u krevet sa nekim iz Polisa pa ga sad blate. Meni je ovaj tip super hot! :)
Ma šta ste navalili na njega, nedo bog da ikome od vas ovako neko u porodici izgleda !
ne interesuje me Kaplan, ali morate znati da se Kaplan nije ni oceso o mahalu.Sarajevske mahale dale su ovom gradu najobrazovanije grdzane. Mahala je pojam kulture i zajednickog zivljenja. Doslje i seljaci su naselili ovaj grad a da ni slucajno nisu napustili svoje lose navike sala i provincija. Zao mi jesto zive u ovom gradu kao takvi. Dzaba vile skupi automobili oni nikad nece spoznati ljepotu sarajevske mahale.
Komentar ti je na mjestu jer sva tri su u suštini isto sr*** samo drugo pakovanje