Hoće li dočekati kraj suđenja?
0
Advokat tvrdi da Ratko Mladić ima rak
Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ste vi mislili da smo mi glupi pa da to ne znamo. zato su ga i uhapsili. sto ce umrijeti a nista nece reci a jog gore nece biti osudjen.
sad samo treba da ga odrzavaju na zivotu do presude i to je to xD ja mu zelim jos dug zivot, najmanje jos 30 godina, u velikoj agoniji i bolovima _____________ SMRT FASIZMU
Како потурице знате да је Младић већ крив јесте ли видовити? Побиће вас усаше а онда ћемо вас докрајчит ми. Они који буду хтјели да преживе биће у четничкој војсци као што је то било 41. Више хиљада Муслимана Срба било је у Краљевој војсци. Знате да ће рат почети чим оде високи представник овог 4 рајха.
Ako losa savijest ovo ratnog zlocinca nece iznutra izgrizati, onda ce jedan domaci rakonja ovaj posao preuzeti. Ipak je njegovo hapsenje za pohvalu. Srpska sloga je barem na podrucju medjusobne izdaje veoma kvalitetna...^^
NA M.UDIMA GA NEMA SIGURNO POŠTO srpska P.I.Č:K.A I NEMA M:U:DA.KAKAV RAK,TO JE ZASAD PATKA ADVOKATA DOK NE PRIMI ONU PRAVU HAŠKU PATKU-CRNU ZATVORSKU ALATKU U SVOJ PRLJAVI KALINOVACKI C.M.A.R
GOTOVO... BRZO... ZATO ŠTO ŽIVIMO U ISTOJ PROSTORIJI... JA...RUMENKA...I ŠARULJA.....
dabogda ti nama zivio jos 30ak godina ali u mukama boli od svih vrsta bolesti. tebi ne treba hag da sudi, te bolesti su ti dovoljna kazna na ovom svijetu a Bog zna sta ce biti na onom svijetu
A SAD... MORAM KOD ŠARULJE.... DA JE...... ZNATE....VEĆ... BRZO ...ĆU JA...
P.O.K.A.K.I.M SE NA GENOCIDNE SERVSKE KRVOLOKE I NJIHOVE PREDSTAVNIKE U GENOCITTETU-CETTNITETU, KRVOLOCNOJ SERVIJI I GENOCCIDNOM CENTRU SERVSKIH KRVOLOKA U HAGU...!!! P.O.K.A.K.I.M i TO KRALJEVSKI...!!! SIKTER...!!!
Au suti ba. Oni poslali polu mrtva Mladica.A sto cemo mi sa nasim gu.zanima kad ih pocmu hapsit nakon Cikotica,Divjaka i drugi.
da posnem plakati sada ili odma...:D:D...malo je i 10 kancera za ovakve
Alo ba! Ministar obrane BiH Selmo Cikotic ratni zlocinac! Ma gdje to ima - mi smo se samo branili.
SELMO CIKOTIĆ, ministar obrane Bosne i Hercegovine iz Stranke demokratske akcije osumnjičen je za ratne zločine počinjene tijekom rata nad bugojanskim Hrvatima od strane Armije BiH, javlja Radio Sarajevo.
Ejj moja Fatoo da mu ja brauniluu stavimm đe treba.Bi pjevaoo RATKOO
Radio Sarajevo javlja da hapšenje Selma Cikotica,Jovana Divjaka i drugih krvoloka koji se skrivaju u federalnoj vlasti mora biti uvod u definitivnu demontažu zločinačke politike Alije Izetbegovica i njegovih politickih nasljednika. Bravo OHR! Bravo Inzko!
da hoce meni doci u rukee da ga ja lijecim.Hejjjjj
Dao Bog pa te na UKC Tuzla dr.Asir Kopic i njegov tim lijecio.Bila bi to samo takva ZAVRZLAMA