Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi GENERAL se nikad nije predao PETOKOLONAŠIMA!
ON SE NE PREDAJE, ON SE PRODAJE !!!
Ne dajte se Budimire, ne dozvoli da četnici i njihove kurve komunjare sprovedu ovaj državni udar do kraja! Smrt nacikomunizmu/fašizmu!
ovim četokumunističkim pionirima koji su finansirani od strane SDP-a je*bo budimir mame posred pičke Generale uz tebe smo
NIŠTA ČUDNO ZA NEČASNU OSOBU POPUT BUDIMIRA..A HAĐIĆU PREPORUČUJEM DA ON IZ SVOG ĐEPA FINACIRA 140 DOLARA , BUDIMIROVO ODJELO A NE DA NAZIVA RASIPNIŠTVO S "TRIČAVIH 140" , KAD ZNAMO DA JE TO JEDNA PENZIJA U BIH .. A NAJGORE KAD NEKOM KO DO JUČER NIŠTA NIJE IMAO KAO BUDIMIR I SL. PA ONDA MU SE DA NARODNI NOVAC DA PUTUJE PO KOREJAMA I DR. EGZOTIČNIM ZEMLJAMA I MOGUČNOST DA IZVOLJEVA AUTO OD 100 000KM, ŠTO JE STOTINJAK RADNIČKI PLATA ITD. UZ TO HAĐIĆ DA IMA OBRAZA , BAVIOBI SE SVOJIM-PRAVNIM POSLOM A NEBI JAVNO NAM UBLEHAŠIO O POŠTENJU ČOVJEKA KOJI JE UBICU-ZLOČINCA-ČETNIKA KOJI JE UBIO BOŠNJAKA POMILOVAO A O SILNIM KRIMINALCIMA NEBI NI POLEMISAO. PITAM HAĐIĆA, ADVOKATA , JELI ON BOŠNJAK I JELI MU IMALO ŽAO ŠTO JE UBIJEN NEVIN ČOVJEK SAMO ZATO ŠTO JE BOŠNJAK..NE MOGU DA VJERUJEM DA ITI JEDNA KARAKTERNA OSOBA MOŽE BILO KOJU RIJEČ NAKON DJELA KOJIH JE POČINIO O BUDIMIRA I JEDNU POZITIVNU RIJEĆ PROZBORITI ..
Puno priče,NULA pameti,PRO BUDALA!
mene su ucili da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno, da se razumijemo boli me neka stvar za Budimira, neki kazu da je zakon nakaradan sto ne moze zamjenik, zasto bi kad ovaj jos nije kriv, trebali su onda i Covica i Bicakcica u zatvor kad im se sudilo pa kasnije pojeo vuk magarca, sdp i sbb zakuha pa onda kuku majko pomagaj vidi ga kakav je:)
Samo da se poserem u usta paradna dežurnom sdp pioniru (Ally.sa itd.) koji pod raznim nadimcima ostavlja identične komentare. p.s. jel ti barem četokomunjare štagod plate, opanku?
Ovi iz HDZ-a ce pozeleniti.hahahahhaaha
Toj udbaškoj gamadi je sad garant pravo žao što nisu i njega u dogovoru sa srbokomunistima i njihovim bosanskim pušikurcima roknuli kao Blaža Kraljevića.
*** ti mater....
Ničija nije do zore gorila, pa nece ni tvoja budice
Neće ni vaša, četokomunjarice
KOGA BIJEDO IZAPRANOG MOZGA NAZIVAŠ ČETNO KOMUNJARAMA .. BRANIŠ UBLEHAŠU NE DORASLI BUDIMIRA KOJI JE ČETNIKA KOJI JE BOŠNJU UBIO POMILOVAO ..
Ne vidim zašto bi neko očekivao da osoba koja je bila u stanju za novac prodati svoju čast i moral sad odjednom iz moralnih razloga napusti jedno tako visoko mjesto? Ako je bio u stanju prodati pomilovanja, onda je u stanju držati i pola države u blokadi. Na stranu to što je zakon nakaradan gdje zamjenik ne može vrši funkciju predsjednika kada je ovaj fizički spriječen.
Nakon svega mu se daje pravo da on odlucuje o tome hoce li podnijeti ostavku???? Zaista smijesno. Trebaju nadlezni da ga smijene, a ne da on radi sta hoce. Ovo samo kod nas moze ovako, covjek iz pritvora manipulise narodom
I SMIJEŠNO I ŽALOSNO KAO ŠTO SE DAJE PRAVO NE DORASLI, BEZKARAKTERNIM LJUDIMA DA OVDJE ŠTITE NJEGOVA NE DJELA POPUT POMILOVANJA UBICE BOŠNJAKA I POMILOVANJA KRIMINALACA , RASTRAOŠNOST S NARODNIM NOVCE, UZIMANJE DVIJE PENZIJE U BIH I HR, PODPISIVANJU LAŽNIH IZJAVA ITD.ITD. ..PITAM SE SAMO GDJE SU MOJI SUBORCI , GDJE SU BORAČKE ORGANIZACIJE DA KAŽU KOJU,..MI KJI SMO PROTIV ČETNIKA KOJE BUDIMIR POMILOVA U ROVOVIMA BORILI ..
Na kraju ce Zivko Ragiba odvuci u zatvor, umjesto sto ce Ragib Budimira iz zatvora, zbog laziranja dokaza.
Da li ima osnove? naravno da ima, pa covjek je na takvoj funkciji uradio sve sto je bilo u njegovoj moci da prekrsi zakone i iskoristi je!!
Ja ne znam stvarno cemu se vide ovaj covjek nada... Ako mu je stalo do Federacije i naroda, zasto onda vise ne prekine ovu igru macke i misa i ne podnese ostavku, da svi dahnemo dusom.
Svi ćemo dahnuti dušom kad vi komunjare, vaša četnička braća i vaša krovna organizacija zvana UDBA izumrete.
DAHNUĆEMO DUŠOM KAD BI BEZ KARAKTERNA GAMAD IZUMRETE..VI KOJI ROVA NISTE VIDJELI DOK SU MOJI SUBORCI I JA BORILI PROTIV UBICA BOŠNJAK AKOJE TVOJ BUDIMIR POMILOVA..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puštanje na slobodu 160 ubica i kriminalaca je mit? o.O Ragibe, hajde razumijemo posao ti je da ga braniš, ali brate lupaš k'o Maksim po diviziji! To pas s maslom ne bi pojeo. :D Hahahah, kada je Karkin odbio da ga brani sve nam je jasno, a čovjek je advokat Turkoviću, Budimira ne može iz g.o.v.a.n.a izvaditi niko!
Budimir je odbio Karkina, četnički pušikurče u slučajnom prolazu.
NE DA NE MOŽE , NEGO ĆE U BUDIMIR MNOGA NE KARAJTERNA GOVNA SA SOBOM POVUĆI ..ONDA TREBA SAMO JOŠ VODU PUSTITI I TO DVA PUTA, DA NE ISPLIVAJU..KOJA GAMAD, BRANE BUDIMIRA, KOJI POMILOVA UBICU BOŠNJE , PLUS 160 KRIMOSA KOJI NAMA POŠTENIM RADNICIMA SVE POKRADOŠE .. IMALI OVDJE IGDJE DRŽAVE I MOJIH SUBORACA DA SE SKUPIMO .. PA ZA SVOJU BIH , BOŠNJAKE I DRUGE NARODE BORIMO OD OVIH DUŠEVNIH JADOVA KOJI NAM URUŠIŠE SVE ŠTO SMO BORBOM STVORILI