Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovicu po ko zna koji put, gras postiji 125g i postojace akobogda sve dok postoji ovaj grad. GRAS, je firma od drzavnog znacaja i ,, mora,, i ,, treba,, da postoji, kao i u svakom evropskom gradu gradski prevoz je drzavna firma i od drzavnog interesa. Bas kao sto su su potrebne firme , vodovod elektroprivreda, kjkp rad, itd tako je i ,, GRAS,, i sve te firme moraju biti drzavne iz mnogih razloga.Vidjeli smo nedavno kad su radnici ,, GRAS-a,, obustavili rad, da je doslo do haosa u gradu.Bez obzirasto su dovedene ,,KRNTIJE,, od autobusa iz cijele BIH nista se nije ucinilo, i da hiljadu autobusa ima samo bi veca guzva bila i jos veci haos. Ovo je velegrad i glavnu ulogu im tramvaj pa i trola i jos kupiti GRAS-U malo buseva i kombija i to je to.Slusao sam juce onog kozadru kad poce nabrajati ko je sve subvencioniran , postavlja se pitanje pa ko onda placa.Treba ,, GRAS,, osloboditi ,, OKOVA,, tj subvencija i sa kartom od 1km pa i nize bice vrlo brzo profitabilna firma kao i prije.
aferim
Hm,ovakav gras je rak rana gradanima i narodu,malo,malo pa zaguze grad,dobili su sve naguzove,nerade ni trecinu radnog vremena,necuvaju nista,harce de sta stignu,svi redom uposleni,1KM karta bi bila dovoljna u jednom pravcu,neko putuje 2-3 stanice a placa kao i onaj sto ide od kraja do kraja,Mnogi koriste tude subvencije,treba uvesti red ali ne samo u gradane vec prije svega u grasu,smanjiti tu hordu koja nece ni vozila da cisti a hoce izinjersku platu,kada se uvede red u gras,tada ce se uvesti i red gradanima,imate vise revizora nego neka fabrika radnika,koji gledaju samo zene i kako doci do koje marke u svoj dzep.Grasovci su veliki probem narodu....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radnici GRAS-a su trebali da protestuju još davno ali stvarno da"protestvuju" a ne da ih političke stranke vuku za "nos"! Radnici su trebali protestvovati kad su se raznorazni tetići,dajiđžići,amiđžići i neki drugi stranački podbni dovodili u firmu! Pa sad imaš situaciju da GRAS ima negdije cirka 110 vozila a 1700 uposlenika i gdje tu logika normalno je da će GRAS biti nodtživ koja bi firma na planeti bila održiva ! Ali opet zbog toga svega najveću cienu opet plaćamo mi običan svijet u uKS-u jer imamo najviše cijene karata u regionu,jer cijena karte uopšte nije usklađžena sa uslugom GRAS-a !
GRAS je unistila bahatost Zeljkovica i njegovih marioneta!
Gras su prije svih unistili njegovi uposleni,vodili su racun samo kolika ce biti plata i kada a firma him nije bitna,drzava ce snositi da su oni zivjeli od kvadrata nebi to tako bilo cuvali bi oni i gledali gdje ko radi,to treba uvesti u red ili ?????
Mozda da se obrate Zeljkovicu i njegovim kompanjonima, mozda oni znaju gdje su njihove pare.
Oni sigurno znaju gdje su pare... Samo nece da kazu, jer bi onda morali u zavor...
Ma dzaba traze,te pare su u Zeljkovicevim vikendicama i ostaloj imovini.
Ovakvo stanje je uzrokovala SDA i premijer Zeljkovic sa ministrom Bubicom.Dok su punili svoje dzepove,narod je ostajao bez prihoda i evo to se nastavlja.
Sta mislis da kad dodju drugi levati da ce biti bolje? Svi su oni isti
Sta mislis da kad dodju drugi levati da ce biti bolje? Svi su oni isti