Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva sreca pa nece glasati citaoci Sarajevo X na kongresu SDA. Kakav crni Terzic.
Rezltati ankete govore ko cita ovaj sajt,a to su uglavnom ljevicari,i oni koji bi kad bi mogli zakonom zabranili SDA,tako da rezltati uopce nisu relevantni kao moguce predvidjanje raspleta na kngresu,vjereujem da ce Bakir tijesno pobijediti,ne zato sto Tihic ima podrsku u clanstvu SDA nego sto je SDA organizovana po predjednickom principu, a to je Tihicu omogucilo da dovede sebi poslusne,i to mu je jedini adutu na kongresu(sjetite se predsjednickih izbora kad su glasaci SDA glasali za Silajdzica i SDA a ne Tihica,i da u njemu ima i malo ljudskoti povukao bi se kad ga ne zele clanovi njegove stranke,ali ipak,Tihic je samo jedan obicni komunista kao i drug mu Zlaja,pa ne moze da to ucini).Bakir ce vjerovatno pobijediti i nastojati nakon toga homogenizirat probosanske snage,ali vjerovatno bez podrske tzv. medjunarodne zajednice,koju je Tihic kupio progonom arapa,slanjem vojinika u irak i afganistan,potpisom o ne izrucenju americkih gradjana medjunarodnom sudu.Teric je ikebana u ovom sluca
ev za raju...naletio na netu i na nejgovu web stranicu...vjerovatno je u izradi...mislim...sigurno...ne bi niko ovako ostavio site... http://www.adnanterzic.ba/
HAHAHA JA HRVATSKE ANKETE .... ČUJ IZABERITE TERZICA ZA PREDSJEDNIKA SDA. HALO ČOVJEK RADI U MENADŽMENTU JEDNE JAKE HRVATSKE FIRME AGRAMA ILI TI BSO OSIGURANJA. ŠTA TREBA DA BOŠNJAKE VODI ČOVJEK KOJI RADI ZA HRVATE ... VI NA SARAJEVO-X STE LUDI TOTALNO ....
@saban sabane natakario te inzinjer geodezije:D
SIMPA MI JE OVAJ TERZA GAY LOBI U SDA CE GLASAT ZA NJEGA
Ma svi su oni lopovi! Al da Bakir nije nicim zasluzio to mjesto osim sto mu je babo Alija to je tacno!
@loki kakav bolan masinac covjek je dipl. ing. geodezije ako znas sta je uopste geodezija...
Potpisujem sve što Adnan reče, da se ne ponavljamo. Izuzev u jednom, nisam niti bih ikad kliknuo ni za koga iz te stranke, pa ni u anketi, jer ne postoji čovjek na kugli zemaljskoj koji bi mogao izmjeniti ono što je utkano u srž ideje koju slijedi ova fašistička stranka. SDA je grobar BiH i Bošnjaka i, nažalost Bošnjaci, kako Adnan reče politički nezreli i neobrazovani, i kao takvi podložni manipulacijama, to nikad neće shvatiti.
Volio bih ako mi iko može napisati koja su to Izetbegovićeva politička (ili profesionalna, lična) dostignuća (ili zasluge). Za šta je on najviše zaslužan? Kakav je njegov političi (ili bilo kakav) CV? Ja se ne mogu sjetiti ničega pozitivnog. Ako on bude izabran za predsjednika SDA, kako će se ta stranka transformirati? I još bolje, kako će to pozitivno uticati za BiH i Bošnjački narod u BiH? Mišljenja molim, bez vrijeđanja.
Mislim da bi terza trebao biti novi predjsjednik jer covjek ima glavusu i kad bi spuco Dodika Majmuna ovaj bi se onesvijestio garant i ne bi vise nikad srao protiv Bosne....dajte ba terzi da to odradi ko pravi teskas..
Da je umjesto Terzića pisalo Borat ili Mickey Mouse, oni bi isto dobili najviše glasova. Svi koji su kliknuli na Terzića (uključujući i mene) su to napravili jer nisu mogli kliknuti za ovu drugu dvojicu. Tihić je nesposoban, Izetbegović korumpiran. Nažalost, SDA-ovci (na kongresu) će glasati po svom interesu (Ti meni, ja Tebi), a s tom logikom Izetbegović ima najviše šanse. On je najviše zaglibio u lopovluk (u tome je još od 90tih.) Ako on bude izabran (a vjerovatno hoće), gomila profitera i lopova će dobro odahnuti (Čengići, Šaje, Gašiji..). Narod će se baviti nacionalizmom i prije nego se okrenemo eto nas u 2020. manje više na istom mjestu gdje smo i sad. SDA (sa svojim otpadničkim ogrankom SBiH) je napravila najviše (političke) štete Bošnjačkom narodu. Nažalost, treće opcije nema, jer Bošnjaci ne znaju kazniti lopovluk i loše rezultate (a vole glasati za desničare). Da su Bošnjaci više politički zreli a manje (nacionaln(o)istički) isprepadani, SDA bi odavno bila marginalizirana.
@mirela Na Univerzitetu u Sarajevu diplomirao je masinstvo i brodogradnju, a nakon toga postdiplomski studij iz političkih nauka. Kakav crni ekonomista...
Izetbegović je mafijas lopov i jedino sto nam on moze dati je jos useljenika sandza seljacina. PS. Je be m vam mater sandzaklijsku, mrs kuci odakle ste dosli kopilad.
Dobro bi bilo kad bi odlucivali glasovi pismenih ljudi.Nazalost,opet ce krkani svojim kamenom,u svoju glavu.