Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj je prijedlog da angažujemo anonimuse nek' oni vladaju...ne moramo znati ni kako se zovu, ni šta rade, samo je bitno da ih stranka predloži...i nek stranci polažu račune, ko šiša narod?! više demokratije ima u čevljanovićima na koridi nego u gradskoj upravi
viva Erdogan Komsic
naravno....sta javnost ima da zna koga vi uhljebljujete i kako trošite naše pare......ha ja.
Admir Dedovic je vec uhljebljen i vodi se kao šef cistacicama i onim sto prodaju karte u Vijecnici. Imao sam priliku sarađivati sa njim i vidi se da je lik uhljebljen, pojma nema ni o cemu.
@dir.preduzeca znači una-hljebljenje za njega :D:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokle cemo biti taoci dinosaurus kadrova tipa Ivo Komsic i Miro Lazovic. Uradili ste dosta, hvala na tome, hoceye li ikada u penziju. Gadno vas postalo vidjeti kako sve moguce funkcije obavljate.
Skaka bi se trebao vratiti familijarnom biznisu rezanju cuna a ovaj Dodik što daje komentare mislim da je to jedan čist primjer uhljeba koji živi na racun države a istoj ništa ne doprinosi takp da on nije kompetentan za komentare a grad kao grad nula bodova
uhljebi sebi prave preduzeca za upravljanje nepostojecom zicarom. i hvale se zaposljavanjem! ravno do dna
JKP koje se samofinansira i nije na budzetu i kojem su vec izabrali direktora iako je sve rekla kazala???Ko ce placati navodnog direktora dok se firma neosposobi pošto se samofinansira???Ciji je temeljni kapital?Nemozeš sa 0 KM osnovat firmu!Daj Komšicu nam objasni molim te...
Ivo, Ivo - olahni malo sa glupavim i idejama koje nemaju veze sa stvarnosti. Sačekaj da se prvo završe izbori. Ti koji te navlače, ustvari gledaju svoja mjesta i dalji opstanak na državnim jaslama.
Gospodin zeljko komsic je genter CIA postoji dokumentacija koja pokazuje komunikaciju izmedju njega i pripadnika CIA agencija!!!!
"grad " ovakav kakav je treba ukiniti jer nicemu ne sluzi. samo vise desetina uhljeba dzaba hljeb jede na naš račun
Da ja odlucujem,odmah bi raspustio gradsko vijece i skinuo sve sa platnog spiska,neka idu Zilhi na javnu kuhinju.
Koja glupost. Trebali bi se potruditi da sva komunalna preduzeća ( Rad, Park, Vodovod....) stave pod jedan krov i onda imate jednog direktora, jedan upravni odbor, jednu administraciju itd.. Ovako samo povečavaju troškove.
Uvezivanjem Toplana, Vodovoda, Rad-a, sarajevogasa(korisnici koji koriste gas) stvorilo bi se jedno preduzece, bio bi jedan racun i narod ne bi mogao birati sta ce placati, a sta ne, sud bi se rasteretio jer bi bilo manje tuzbi...
jos uhljeba treba zaposlit da imaju neke nadleznosti koje nemaju srugi i tako ukrug...narod zna