Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Mars u skolu,hebala vas i srpska i bosnjacka i turska i hrvatska histerija, i jezuk i kultura i religija i obicaji.!Ucite fiziku i matematiku,elektrotehniku i hemiju, igrajte kosarku i fudbal,svirajte klavir i gitaru.Ka o sto vidite milion i jedna aktivnost od kojih vam buducnost zavisi,a vi se uhvatili za jezik koji je isti, a zna se ko pise histerije/istorije ,sve sami lazovi .
Tesko je i ocekivati da on ponudi neko rjesenje, jer mu nije u interesu prije svega. Nadam se da ce se na ovo pitanje prestati gledati kao na nesto preko ceka ce se ganjati vlastiti, prije svega stranacki ciljevi i interesi, kao stot o radi SDA sve vrijeme, pa se onda moze i ocekivati neki dogovor.
Pustaju djecu na kisi,na hladnome u satoru da spavaju ovolike dane.Sramota za cijelu drzavu.
Ovaj problem treba da rijesi neko iz medjunarodne zajednice kad ministar obrazovanja i nauke RS ne zeli. Steta sto ne postoji ministarstvo za obrazovanje i nauku na drzavnom nivou vec sam na entitetskom nivou.
Mnogi koji mogu uciniti nista ne cine, ko je stvorio ovakav sistem u skolstvu, zdravstvu, u mnogo cemu jos. Ko potpisa ovo sve, ko hoce daljnju podjelu naroda, drzavu BiH, ko?
kako ih nije Boga strah zbog ovoga ?
Oni nemaju straha, prevazisli su to!
recite nam nesto novo
SDA ponudila rijesenje, hahah odmah bi snijeg pao
SDA nema ni interesa a ni koristi od ovog tako da uopste nista ni ne poduzimaju da rijese ovaj problem...
Ništa čudno, genocidašima je u krvi laganje.