Slučaj ubistva D. Mrnjavca
0
Ademir Lelović saslušan bez prisustva javnosti
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@istina, javi mi svako jutro kuda ces se kretati po gradu, kojim ulicama da mogu da ne budem u to vrijme u istoj ulici gdje i ti.
@istina, sto ti ne organizova ljude kad su onu staricu zapalili, ili onog lika kad upucase? kako te nije stid da bilo sta kazes? kako li ces ti odgajati svoju djecu kada tako razmisljas i govoris? kako se mozes pogledati u ogledalo ujutro kad se probudis? imas li ti imalo savjesti i razuma? halo covjece, jesi li ti sav svoj? a i ja svasta pitam!!!!
EVO SVIJU MI,TEBE MI ZOVEM SE DR. DABIC !!! ADRESA : HAAG.HOLLAND CRIMINAL COURT / 1 FLOOR/ROOM 007/ P.S : POBIO SAM TOLIKO DZECE I KOJI SE TI KUJAC SAD KOFRCIS DODZI DA TE MLATNEM PO ZUBIMA LAPRDALO COOLERSKO !!!!
Kada nemaš šta pamerno reći, ne reci radije ništa! Denis je simbol za nešto mnogo više, nešto što ti ne razumiješ!
lalovic - ma to je onaj isti koji je u zatvoru operisao sijepo crijevo - bez utvrdjene potrebe za tim - pa je poslije neko vrijeme bio nesposoban za sudjenje, nije se dobro osjecao...ocigledno igra na razvlacenje i zaborav javnosti ...
@drogba i @ istina su dva guzna havera ili jarana ili ti druga ili ti ahbaba.
ma to treba po kratkom postupku - 30 godina robije i kraj price...sokantno je da je ubica dobio samo 10 godina zatvora.... on je trebao na dozivotnu robiju
pazi da ti ga drogba ne pristavi kad vec stoji iza tebe svasta je za ocekivati
@Istina nek si rekao vlaškim psima. Stojim iza tebe i potpuno te podržavam u ovome.
istina...ebem ti poginule...
Za ovog kretenoidnog morona koji se potpisuje sa \"istina\" Ti se jedan najobicniji kreten zbog takvog jezika i sirenja mrznje zasluzuje metak u glavu i to s ledja! Ajde molim te napisi kako se zoves, ajde molim te imenoom i prezimenom stani iza svojih rijeci!
Lelovića i Talića treba osloboditi svih optužbi i pustiti na slobodu. Oni su kao „pomagaći“ pa ako čemo realno i svi prisutni koji ništa nisu poduzeli su saučesnici. Treba i njih tužiti :)) Pun mi je više kur.. ovog Mrnjavca kao da je jedini on žrtva u ovom gradu.Ma nositese više u tri p.... materine. Šta je sa onim momkom što je dobio metak u glavu par dana nakon ovog događaja? Ma niko ga više i ne spominje a bio je mjesecima u komi!Šta je sa mnogim drugim nastradalim? Niko ih i ne spominje! Goni te se i vi i Mrnjavac koji se hoče predstaviti na silu kao jedina žrtva. Da budem iskren,ma nije mi ga ni jedne sekunde žao! Mi njega i njegove majke! On je bio Musliman Kulenović,a materešina ga je pokrstila.E što si tražila to si dobila!Hočeš silom da pokrštavaš evo ti sad !!!
\"nezdrav mehanizam odbrane u sklopu traumatizirajuće situacije što vodi ka regresiji psihotičke dekoncentriranosti\"
@gugu Nije \"mediski\", nego \"mediJski\". Dosta i vas nepismenih više!
Lelovića i Talića treba osloboditi svih optužbi i pustiti na slobodu. Oni su kao „pomagaći“ pa ako čemo realno i svi prisutni koji ništa nisu poduzeli su saučesnici. Treba i njih tužiti :)) Pun mi je više kur.. ovog vlašeta Mrnjavca kao da je jedini on žrtva u ovom gradu.Ma nositese više u tri p.... materine. Šta je sa onim momkom što je dobio metak u glavu par dana nakon ovog događaja? Ma niko ga više i ne spominje a bio je mjesecima u komi!Šta je sa mnogim drugim nastradalim? Niko ih i ne spominje! Goni te se i vi i ovo vlašće koje se hoče predstaviti na silu kao jedina žrtva. Da budem iskren,ma nije mi ga ni jedne sekunde žao! Mi njega i materešine mu! On je bio Muliman Kulenović,a materešina ga je pokrstila.E što si tražila to si dobila!Hočeš silom da pokrštavaš evo ti sad !!!