Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
""Ad hoc komisija Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH, čiji je zadatak da sprovodi zelje i naredbe SDP i SBB, danas ce odrzati jos jednu predstavu za narod""" Navedeno je iz ove komisije koju su oformili upravo SDP i SBB kako bi im pomogli u neutralisanju neistomisljenika.
Hahahaha, cuj ad hoc komisija, hahaha, sta sve nece izmisliti ovi iz sdp-sbb samo da dodju do fotelja, djubrad jedna
Ma uhapsiti još Sulejmana i Bakira i mirna Bosna!
Krajnje je vrijeme da se i kod nas političkoj mafiji stane u kraj!
Njegov iskaz ne treba nista poljuljati, niti u slucaju da prizna da mu pola bude oprosteno. Postoje zakoni i tacno izdefinisane sankcije. Nadam se da ce nas sud tako postupiti.
Jedva cekam da vidim sta ce Velicanstveni Budimir reci
sanse da budimir ili bilo ko od nasih politicara za bilo sta da odgovara je 00000000,00000000,00000"% kao cola zero
Siguran sam da ce mu odgovori biti puni poricanja onoga sto je radio, ali ako postoje valjani dokazi, njegov iskaz ne treba nista da znaci...