Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovde ne zive kako ih neki nepismeni nazivaju ni srbende ni komunjare. a da nije bio placen nebi ni bio ovde u ratu. pitam se, koliko je on ljudi poklao? I KOLIKO IH JE OBUCIO DA I DALJE KOLJU I UBIJAJU?
Hamza treba da ostane u Bosni jer je voli i bori se za nju...a treba protjerati srbende i \"nase\" komunjare...
Ne brinite nista cuvaju ga Srbi zato su ga i poverili nama! ;)
ma i taj hamza je sareno ovca a zna se da bin laden radio za cia, a sto ne ovaj?
Buduci da je Ustavni sud BiH dao svoju rijec, ma koliko bilo kome bila ne-ugodna, nasa je duznost ispostovati ju do kraja, bez prigovora.
Sad ga cetnici trpaju u Lukavici,razvalice mu bulju!Ovakav olos kalja ugled nas postenih Bosnjaka!
NETRABA MU DAT, JER SAMO PROSIRUJE MRZNJU, I STVARA NEGATIVNU SLIKU NASEG GRADA. DESAVAJU SE STVARI KOJE SE NISU DESAVALE VIJEKOVIMA!!! SRAMOTI SVE VJEROISPOVIJESTI KOJE SU ZASTUPLJENE U NASEM GRADU!!!