Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traba obići TURSKE nato askere koji se kreću po našoj Bosni i kojima šumnjaci mogu samo gutati prašinu iz auspuha.
Bosna tebi do nebesa kliče, dobro došo Predsjedniče. Hošgeldum.
@Prag......nije nego ako nije shvatio -shvatice prije ili kasnije !!!!!!
Pa da, dolazi se u glavni grad drzave Bosne i Hercegovine a grad je Sarajevo! Ako neko to nije jos shvatio onda nade nema...zao mi je...
Uostalom normalno je da dolazi u glavni grad nase drage BiH !!!!!!
@jack.....jasta ce da ne bi trebao kod vas u genocidno sumski blentitet da gleda genocidne krkane i cobane koji su sljegli u taj jedan grad sto ga imate i par manjih na tih svojih krv-lju komsija natocenih 49 % seljoberu !!!!!
Bujrum predsjednice !!!!!
mogli ste biti malo precizniji kod ove vijesti. on dolazi u bosnjakistan odnosno 23% BiH ili najlakse a najpreciznije receno dolazi u svoj baalinluk. jos je gori od onog kakvog mu je dedo ostavio prije 150 godina. i dobro ga pazite da se gdje ne oklizne i vrat ne slomije. u bosni se to lako dogadja.
Dobrodoso predsjednice
Bujrum brate BIH4EVER!