Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnje moje, nikada ne zaboravite dželate koji nas poklaše na pravdi Boga i to im nije bio prvi put u historiji! Pamti, opominji!
Vidim tebe su dobro zaklali :P
Nije ti mjesto, ali nikako za šalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
tako, tako, otvorite komentare neka orgijaju umobolnici , tako vi i volite
kako mislis huskanje?
Kako samo Klix zaradjuje na vama...i plus vam se smiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veoma važna činjenica Vitez je bio opkoljen grad i po onome do sada spremao se napad na opkoljeni grad Vitez nakon Uzdola i očito da je vrijedilo tko prije napadne da je u prednosti
Snimci UN-a iz Ahmica tog dana. Covjek da zanijemi, s kojom lahkocom se moze ubiti zena, dijete, stari covjek.. http://www.youtube.com/watch?v=35uNDtsRLeA
pamtiti i osvetiti akoBogda
zabranite komentare, zar nije dosta prica o nacionalizmu i generaliiziranju
lik5, to je takav nonsens da zaista ne zelim ulaziti u dalju raspravu, suditi nekome na osnovu imena je toliko retardirano. zdravo
da, ti si glavna ovcica, odjebi
I hrvati i srbi su nas klali,sta smo Bogu skrivili pa ih imamo za komsije
i sad tu nesto trazis pravdu po sudovima,hmm kako hoces,bez bese vi ne mozete opstat,bar ne sa krvolocima sa kojima ste okruzeni
moja sućut svim nevinim žrtvama u ratu.Sve zlikovce, ubive, siledžije treba odmah pobiti bilo koje vjere i nacije bili.Ima nas svakavih na svim stranama.Najpoštenije bi bilo sve koji su radili zločine sa sve tri strane odmah pobiti i mirna bosna
Nema ništa gore od kvazi liberalnih hipija koji bi što brže da zaborave zločine koji su napravljeni nad nedužnim ljudima.
Nismo svi isti i ne treba sve generalizovati.. U ovom tužnom članku jedina svijetla tačka je spominjanje mladog hrvatskog vojnika, koji nije želio ili mogao da izvrši naređenje i puca u nenaoružane civile. Nadam se da je preživio rat.. Šteta što je zlo uvijek tako vidljivo, a dobro tako sakriveno.. Takvi ljudi obično završe kao anonimni dojavljivači ili zaštićeni svjedoci, a ubice hodaju sredinom džade i još dobivaju naklone i veličanja glupih balavaca, koji ne kontaju da zločinac zaslužuje samo prezir, ma kako se zvao..
Možda, ali u jednoj stvari.. nemaju hrabrosti da se otvoreno suprotstave nečemu što svaki dio njihove svijesti i savjesti smatra neispravnim.. Vjerovatno je to jedan od razloga, što je droga bila tako lako dostupna, kada se kretalo u ovakve "akcije", jer poslušan vojnik i čovjek koji sluša vlastitu savjest ne idu skupa..
Radamel ..upratih da si po malo sklon idealizaciji.. i površnom gledanju.. i kao bio si ovdje u Sarajevu, a ne znaš da je bilo droge pred svaku zeznutiju "akciju"? Pa u kojoj si onda jedinici bio? Jesi li ikada išao "na teren" izvan SA? Usput, ne izvlači zaključke koje ja ne napišem, jer da mislim tako, tako bih i napisala.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E moj Abdulahu, bosna gori na sve strane a ti i jedan tvoj buraz bezbrižni civili, vjerujem da ste bili vojno sposobni, da ste volu rep mogli isčupati, a vi spavali na prvoj crti.
kako bolan nije?
"ej, cao, ja sam Faruk Vele i moj cilj je svaki dan 5 puta spominjati rat..." -"ej, cao, super, dodji ti kod nas u klix, i bit ce fino i tebi i nama a i svim ostalim debilima"... i tako je bilo.. koja sreca.
To su vam hrvati kojima vi lizete dupe i rukujete se sa njima sa sjajem u ocima kao da su bozanstvo. To vam je HVO, to su vam ustase koji po hrvatskoj skandiraju za dom spremni a vi im laskate sretno komsije, bla bla.glupi bosnjaku
svaka cast, Gentleman1. agresor je agresor, pogledajte presudu Prlicu, Stojicu, Praljku, pise da je "utvrđen udruženi zločinački poduhvat na čelu s Franjom Tuđmanom."
Ja stvarno opet moram pitati,ima li ko punoljetan ovdje! Kakvi su Vam to komentari djeco draga,molim redakciju Klix-a da zabrani komentare na ovakve clanke,pa poginuli nevini ljudi,a vi se izivljavate na komentarima! Ovo se odnosi i na Bosnjake,jer koliko vidim neki đelati se spominju,nije ovo Sirija.
Ove sto su ovakve zlocine radili osudio bi po 500 god da mogu ne samo ove i one iz zulfikar jedinice sto strijeljase one civile hrvate u nekom selu,ovoj sramota za covjecanstvo i za one sto napisa zulfikar ,pa zar u ovo doba izvodit ljude iz kuca to jest prije 20 god i strijeljat samo et sto se drukcije mole bogu..Fasizam je na balkanu najopasniji na planeti,gorismo od onih plemena kako se zovu hutu,tutu koce ih znat,ali oni su bar nepismeni samo znaju sta im vrac kaze ali mi kao civilizovan narod toj neoprostivo..
iskreno saucesce i osuda zlocina,ali jos ni jednom niste objavili nekog antu,maru,i slicno a isto su prozivjeli, i ostali bez 10tak clanva porodice,koliko god mozda bilo slucajno ostavlja ruzan utisak