Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
**** li te Babo Zlocinac !
Nece nam valjda ratni zlocinci i izdajice voditi firme ? SIKTER
[email protected] tackas ,sta tebe gusi.
SVRAKIC SELJACINA MRTVA NEK JE ON ZGRADIO NAPRAVIO I PTODAJE STANOVE A LAFO SE BORI ZA PRAVA BORACA LAFO ZELENE BERTKE
pa sta bi vlada trebala da napravi sebi agrokomerc koji ce sutra reci ovo je sad babino i proglasiti nezavisnost svakako nema nizakoga a kamoli za covjeka koji je okrenuo brata na brata... ova zenska samo pravi nered i to treba ignorisati
Ma.t.er vam u.sta.ško-č.e.tnič.ku j.eb.e.m. Mijenjate ime sarajevo_x? Ne valja vam Sarajevo. Pa, marš iz njega, bagro u.st.aš.ka!
KRAD-USA Da nisam radio u AC možda bi ti i povjerovao,pa svi ti obijekti su napravljeni na najboljim parcelama(Polje.Drmeljevo.Nepeke,B.Bojna Glinica,Crvarevac,Poljana....),a da je zemlja otimana lično sam slušao od vlasnika te zemlje,ali hoću da ti kažem da babo nije zavlačio ruku u tuđi džep,ti jadni radnici bi brzo skapali.
\'Mjenična afera Agrokomerc\" je završila nepravomoćnom presudom kojom su Fikret Abdić i još 23 osobe optuženi za četiri godine zatvora........ Kako neko može biti optužen za 4 godine zatvora? Gdje si ti \"novinar\" išao u školu? U Čekrčiće il\' Babin Jarak?
joj sto bi i tebe i babu volio malo nalemat...
Izdajice svog naroda
Zadatak osnivanja SDA od strane SANU i njihovih agenata iz zatvora i agentura u Čikagu je uništenje i izvrtanje svega bošnjačkog a pogotovo ekonomije. To je odgovor na pitanje....
@ \"otvori oci\" Agrokomerc nije stvaran na otetoj zemlji, vecina A/C pogona i peredarskih farmi je gradjena na zemlji koja bas nije bila tako kvalitetna (mocvare i bare) i ljudima je placano za zemlju a prednost u zaposljavanju imali su upravo oni na cijoj zemlji su gradjeni objekti i to bez obzira na strucnu spremu i starosnu dob. Zaposljavalo se i staro i mlado, sposobni i nesposobno, pismeno i nepismeno. Svi ti objekti su puno vise donijeli koristi tim ljudima nego oduzeta zemlja. Ti su objekti bili od koristi za cijelu Krajinu, BiH pa i X YU.
Mrznjom prema Dodiku, pravite to da, ce svi Srbi upravo zbog toga biti za Dodika po automatizmu. Ono sto vi mrzite, Srbi odmah vole.
Ne kontam, pa je li Agrokomerc privatno Abdićevo vlasništvo pa da on uvijek može doći da ga traži? Zar on nije bio samo uspješan direktor te firme i za to bio i adekvatno nagrađivan? Da li je on doživotni direktor Agrokomerca i ko ga je imenovao?
Ne kontam, pa je li Agrokomerc privatno Abdićevo vlasništvo pa da on uvijek može doći da ga traži? Zar on nije bio samo uspješan direktor te firme i za to bio i adekvatno nagrađivan? Da li je on doživotni direktor Agrokomerca i ko ga je imenovao?
Koristeći jedine dvije riječi za izbjegavanje cenzure na SDP-X želim da vam kažem. Glasali ste za Babu a dobili Aliju. Pozivali mudžahedine i klali Srbe i odsjecali im glave te bacali u Kazane. Al sve ste to brzo zaboravili jer vi ste žrtve. Uskoro ćete vladati Sarajevom dokle tramvaj vozi jer niko drugi s vama više ne želi tikve sadit.
Agrokomerc je podignut na otetoj zemlji od seljaka,takođe razijao se tuđim parama,naravno te pare zahvaljujući politici nikad nije morao vraćati,tako da sve što je nastalo na otmačini i pljačci,osuđeno je na propast,istu sudbinu će doživiti i RS.