Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj uslova za rad-ne rad nisu ni u Dubaiu ovakvi . MNOGO SMO JAKI
A gdje je pecat ?
Do rješavanja problema građani BiH neće imati informaciju da li su ministri i zamjenici ministara, između ostalog, članovi preduzeća u koje ministarstvo ulaže kapital, da li novcem iz budžeta finansiraju vlastite firme ili da li zapošljavaju bližu rodbinu u resorima kojim upravljaju. Pa gdje su imena prezimena otkazi...ko do sada smo znali ko prima poklone ko daje poklone ko ulaze i to tako...doduse jesmo iz medija znali ali ja od nikakve agencije nisam vidio izvjestaj sa imenima i prezimenima
mamuran od sinoc gledo nba zaspo u 5
hebo li vam pecat svima mamu
Osobama nakon navršene 65 godine života zabraniti glasanje i biranje na izborima... MRSH u starački dom ili u Jagomir demencijo !!!
@pascal Dragi moj, prevencijom do ozdravljenja društva. Dementni i mahom nepismeni glasaju za ove sa glooovom...
Zabranite konzumiranje alkohola na klixu... sta se lozite na one tabloide bolan, to vam je ispod nivoa