Anketa Univerziteta u Sarajevu
0
86,6 % potvrdnih odgovora o korupciji na fakultetima
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, samo 86,6
Broj komentara na ovu temu je dobar pokazatelj \"zdravstvenog\" stanja bosansko-hercegovackog drustva.
Jadna je buducnost drustva u kome su intelektualci korumpirani a mladi, buduci intelektualci ne prezaju ni od kriminalnih dijela da bi postigli cilj na laksi nacin. Bilo je toga i u ona \"mracna vremena\", ali su to bili sporadicni slucajevi. Danas je to omasovljeno. Prema mnogim pokazateljima kvalitet koji bi trebao da stoji iza diploma u mnogim slucajevima je upitan.
ma da... interna sjednica senata.. super! hocemo li docekat i nekad javnu raspravu? rektorat UnSa i ove godine se ponasha kao da se nista nije dogodilo. kako jadno.