I ovo je obećana zemlja
0
741 Kinez bolju budućnost pronašao u BiH
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ministarstvo obrane BiH, na natjecaj/konkurs se prijavilo 1230 kandidata na 16 radnih mjestasve struke VSS.........dokad cemo studirati, zavrsavati i biti na birou!???!
Ako pazljivije procitas clanak shtices da Kinezi OTVARAJU radna mjesta. Jesi li ikad cuo za slucaj da je Kinez nekome uzeo posao?
mi smo propalo društvo...držimo se za neke zamišljene slamke....pitanje je vrmena kad ćemo da potonemo.
Da se razumijemo nije Buca Potok nego Boljakov Potok... Nemojmo D.R.K.ati pojmove :D
A vi gospodine dajete komentare na \"nesnalažljive Bosance\" i to iz dijaspore.Pa dođite ovamo pa nas uputite kako da se snađemo.Vi ste se očigledno snašli čim ste ostali u dijaspori.Čestitam.
Cak i kinezi se mogu snaci i RADITI u Bosni samo nasi Bosanci kukaju nema posla ,cestitam
ŠTA BA 106 KINEZA NA PODRUČJU SARAJEVA?! PA IMA BAREM 300 KINESKIH PRODAVNICA U BUĆA POTOKU!!!
Dobro dosli u obecanu zemlju Bosnu!
Mene zanima gde se Kinezi ukopavaju. Makar jedan je do sada umro.
Ovako je bilo sa vlasima. Prvo su poceli naseljavati Bosnu jer je zemlja bila opustosena i turcima je trebala radna snaga. Sada kad su postali srbi traze i drzavu u BiH, BiH ne priznaju, nego imaju neku svoju foru price, ko vazda srpsko. Ovako ce isto i sa kinezima, na kraju ce dobiti Republiku Kinesku na kineskoj vekovnoj zemlji.
\"741 Kinez bolju budućnost pronašao u BiH\" Mozes onda misliti kako je u Kini kad im je ovdje bolja buducnost. Znaci sva ona prica o medu i mlijeku u Kini pada u vodu.
Drug nema tu nikakvog fasizma to je samo jedna normalna politika zemlje koja ima stopu nezaposlenosti 30%, Koja muku muci jer nemoze isplatiti penzije svojim gradjanima. Logicno je ta se u takvoj situaciji postroze vizni rezimi za ulazk u zemlju. Nismo mi razvijena drzava u kojoj ima radnih mjesta koja drzavljani te zemlje nece da popune pa da mozemo uvoziti imigrante.
Fasizam i ksenofobija izbija iz komentara, iz zakona BiH i iz odnosa drustva prema strancima. Uspjeli smo medjusobnu mrznju prosiriti i na mrznju prema stranim drzavljanima. Svaka nam cast.
Bosna nema stanovnistva , tako da je normalno da se ljudi doseljavaju. Samo vi cekajte kad ovi iz Afrike navale, pa Arapi i Pakistanci. ne biraju oni jesil ti Bosnjak ili Srbin, oni se samo smjeste pored tvoje kuce.
FEEEEĆA HAOOOOOOOOO Dorina rizaaaaa