Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj djed, koji je bio vijećnik ZAVNOBiH-a, Srbin, Partizan, Komunista, Nosilac partizanske spomenice 1941. godine, te jedan od pokretača ustanka na Romaniji, zajedno sa Slavišom Vajnerom Čičom, koji je 3x ranjavan u tokom NOB-a, bi se ovom kvazi naučnom skupu od srca nasmijao. Čuj "historija"..... E on je mogao da stvara samo ISTORIJU, jer se tada tako i zvala, a historiju izmišljaju sada.
Moj deda je stvorio tvoju Bosnu.... siroti čovječe... Srbin i Komunista ti je stvarao granice, u koje se kuneš... pa propadni u zemlju od bruke :)) A meni je Istorija... ne znam po kojem si školskom programu ti školovan kao ustaško unuče, ali ovdje u Sarajevu je na školskim knjigama pisalo samo "ISTORIJA".
Polako bre, s podjeljivanje, što bi rekao Šoić.Najpre treba da se podeli , bre Srbija, i taj proces je u toku .Kada bre, bude svedena po onoj Tarabicevskoj prognozi na bg pašaluk , zavladaće mir i blagostanje na ovim prostorima. Do tada treba malo da se strpe ovi što ne vole predsednika šumske. Nestašni lola mora još malo da zahvati akumulacije. Kad šumsku dovede do bankrota .a što nije daleko , ode on -zna se gde :u bg-pašaluk
Da je društvo čemu valjalo nebi niti imalo šavove Tko plaća ove ublehaše
...buahhahaha...
...nadraže mi je kad se antikomunisti pozivaju na komunističke tekovine...kako onda da ih ne zaj­ebaješ :)
...pa, osmjehni se onda, j­ebo ga ti :)
odakle samo izviru ovi zavnobihci???? pa ova trojica na slici jedva da imaju po sezdeset godina a vjerovatno imaju po dvadeset medalja i ordenja iz ww2 :))))))) ..ono sto je pozetivno je to da kod srba vise nema komunista...cak su i stari partizani postali sumljicavi prema svemu sto su im pricali :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u demokratskom sustavu bih može funcionirati kao federacija etničkih teritorijalnih jedinica, kao uostalom i svaka druga iole normalna višenacionalna zemlja, da bi bila ujedinjena na način kako to zagovara najbrojniji narod u bih, sustav se mora zamijeniti nekim vidom diktature, kao što je bila juga, prva i druga, a-u ili tursko carstvo. najbolji primjer za to je jugoslavija, koja je opstajala dok je netko mogao nametati rješenja, čim su narodi mogli izabrati, raspala se.