Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Brcacima iz Sarajeva
kako nama malo treba pa da budemo oni stari dobri bosanci i hercegovci
Dali vas je bilo 50 ili 5000 nije neka velika stvar, bitno je da ste to odradili. Svaka cast Brcacima..... PS: Idiota i idiotizma ce uvijek da bude, samo sto izgleda da su se svi nekako sjatili u BiH. Pa idioti kakve veze ima Tito i politika sa ovim.
svaka vam cast :) :) predivni ste
Sve je ovo fino i krasno, al kad se ovaj ovoliki snijeg krene topit bit ce da im je bljutavica po cesti.
Ne zove se vise Snjesko Bijelic , sad je Salem Bjelak!
..to ti je isto kao što u Tuzli kažu : vidimo se kod Meše i Ismeta ili sata...
idioti
okupili se srbi da se provesele...pa bar po fizionomijama se da videti! e da su bosnje nesto bi se sve oko kamere kreveljili...znamo kakvi ste!
Ljudi, ma kakvi ljudi, BOLESNICI !! oko 500 ljudi se okupilo, licno sam sam ga pravio a vi koji ne znate, ne mozete sakupit ni 50 aa kamoli 500 lijepo fino odjebite !
ja kretenizma... umjesto da kolektivno cestitamo brcacima jer su jedini slozni da nesto urade vi se***te o nekim krizama identiteta... fuj kad ste toliko pametni i svi vrsni psiholozi i psihijatri sta mislite sta je u umovima sarajlija zenicana biscana tuzlaka banjalucana i ostalih pa se krve medjusobno umjesto da urade nesto .... da se imamo cemu diviti... BRCACI SVAKA VAM CAST I ULJEPSALI STE MI DAN S OVIM... RIJEDAK ALI JEDINSTVEN STE PRIMJER :))
E super, hajmo sada da se skupimo nas 5000 bosanaca i hercegovaca pa da napravimo sami sebi autoputeve - AHA, HOCEMO MALO SUTRA... al za snjeska imamo snage i vremena...
a računaju li se i oni šetači i usputni prolaznici u tih 500 koji su \'\'pravili\'\' Snješka? izgleda da su oni uračunali sve ljude koji su prošli pored :)
Halo pri.miti.vac! Prvo nauči pravopis, pa se onda javi! Šta tebe boli briga, šta i o čemu ja pišem. Ja ako pišem o Titu, to je moja stvar i ne mogu biti fašista, ma ni naopako! A ti mali u.s.r.anko, čitaj, čitaj fu.k.a.ro i vidjećeš šta sam napisao i o ovoj temi! Mali p.rimi.tivni, dokopao se interneta, a nemaš škole kako treba završene i ti našao komentarisat. Gistro bančo si ti! Ushvati se ti frule i ovaca, a pusti tastaturu pametnijim i iole kulturnijim!!! Zato mi i nazadujemo zbog takvih hajvana kao što si ti!!!
MAJKU TI FASISTICKU VIDIS O CEMU JE CLANAK SERONJA JEDAN STA MLATIS TU GLUPOSTI KAD TE NIKO NISTA NE PITA;NAPISI DOBAR SNJESKO I ZDRAVO TI SI NAM DOSO TU PRICAT O TITI
Vi ste veće zlo za ovu zemlju od sve jednog političara
24 sata za organizaciju, to je ono reknes ljudima \"sutra cemo pravit snjeska pa dodjite ako zelite ucestovati\" to je marketing. 3 sata pravili , to je ono uzmes snijeg i nnabacujes na kamaru, izbolicis, stavis dva dugmeta na glavu, jednu crvenu serpu i mrkvu i jednu metlu (po mogucnosti brezovacu)