Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stravicna je hajka bila zbog nedostatka korpi za otpadke.. i evo sada kad se i taj uslov po standardima urbanih građana ispunio, rodio se novi problem dobronamjernika, vs postovaoca lika i djela gradonacelnice koji preskacu fakte da se korpe ne nabavljaju same, ne dovoze se same, ne postavljaju se same, ne lepe se super lepkom, etc.
e vala svaka im čast, mora da su zlatne korpe nabavljali jer od kog god drugog metala da su razumna cijena bi bila negdje oko 10000 +-5000 zavisi od metala dobro eto računamo da je \"rad\" zaradio 40ak hiljada.... dobra suma :)
109 korpi za 50.000 km = 460 km po korpi..mora da su iz susjedne nam Aljaske ili negdje sa Himalaja.. dok je bosanaca bice i ovaca...ajjjj...fuuuuj...glasajmo raja glasajmo...i vicimo njihhaaaaaaa, meeeeehhheeeee, muuuuuuu....
Ako je ovaj broj korpi (109) istinit, onda je grad izdvojio za svaku korpu 458,71KM.... Da li vam se ovo cini preskupim? Mislim razumijem cijenu i do 100 KM i da je ovom gradu tih korpi potrebno vise, ali ovu cijenu ne razumijem. Cak i da je u tu cijenu ukkljucena instalacija koju ce platiti RAD-u a da bi ovi lakse obavljali svoj posao .... nek odma\' neko zove Babu!