Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nisu normalni. puni staz 440 km, prosjecna 320, najniza 160 km....ovo je za nepovjerovati... lijepo neko napisa..neka imaju 2 entiteta....jadno i cemerno, da jadnije i cemernije ne da ne moze biti, vec se ne moze ni zamisliti...... zato sinovi, svastike, kumovi itd...rodbina imajuuuuuuuuuuuuuuuuuu i za cukununucad.
Gosp.\"AKADEMIK\"kao prvo, sta si se napalio i ne vici seljacino ,(u normalnom svijetu se pise malil slovima )zalosno je to, sto se kolo lomi na penzionerima,ali jedan Gospodin lijepo rece ,pusti penzije neka mi imamo entitete,vlade istih ,neka imamo ogromnu administraciju da ne zaboravimona, pretek ministarstava,zalosno-zalosno....Pozdrav normalnim jos ako nas je ostalo!A da pojedini prije pristupanja komentaru neka uzmu propisanu terapiju,zna onaj na koga se odnosi...
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
pa nije se nikad naucilo raditi, a ne mozgu svi biti u drzavnim sluzbama. sad nestalo napljackanih para. nije njima do velike srbije, nego do pljacke. zato opet zatezu odnose, ne bi li kakav manji rat izbio, pa da se malo naotimaju.
To sto primaju je sve od prodaje telekoma i rafinerije.Znaci,penzioni fond se puni privredom i proizvodnjom a nikako necim sto se proda.To se pojede za 4-5 godina.Ali tamo u genocidnoj se zivi i jede od dijela novaca koji je krme iz laktasa dao( a ne prodo) svojoj braci srbima i rusima.Privreda i ne postoji,a na birou je oko 200.000 nezaposleni.I da im Amerika nije dala 40.mil dolara prije mjesec danas ne bi imali sa cim da isplate plate budzetskim korisnicima.U federaciji se barem zna.AKO NEMA PARA LJUDI NA ULICE.Ali u diktatorsko tiranijsko genocidnom entitetu to tamosnji srbici ne smiju.Jer laktasenko odma policiju,pa udri.A i sam narod nije naviko na bolje da zivi,pa im svehedno.Uzivali su par god od pokradenog Bosnjackog i Hrvtaskog ,ali i to je nestalo.Sta sad.Ma nista bice kao i obicno.Krme u planinu,gusle u ruke i guslaj o Kosovskom boju.To im je sva kultura.
To je ta smrdska , e moji slijepci , sekund do umiranja od gladi ste i dalje coravi... smijem se i radujem sto vas je stoke sto koji dan sve manje i manje..
Opet komentari na nacionalnoj osnovi!?Kad cete se vise opametiti,moze ovo svakog strefiti,kako tako razmisljate-neka je svuda poplava,samo nek nije u mojoj kuci!?Zalosno,zalosno,zalosno,zalosno.....
Ma bolji entitet nije to tako kod nas, lažu novinari hahahaha XD Dabogda svi umrli od gladi je.bo vam ratko i radovan sestre
Eto jebo vas RS da ste sa nama makar bi penzije imali vece.Nek vas jebe Dodik do groba kad ste bez glave.
Pa nek glasaju opet za svog dodu.......i opet cemo im svejedno mi iz federacije biti krivi !!!!!!
Dabogda se sa ovcama i kravama tukli oko \"zeleniša\"
lako je po sirotim penzionerima... cccc bolji blentitet
Al je zato bitno da imamo 2 entiteta, 10 kantona i zakržljalu državu.....
lako je jebavati sirotinju
Ma neteba im nikako, neka sole travu ko Nadrealisti