Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem kako ste napaceni.Pa zar nije bit svega izac malo,provest se,izaci sa zenom,djecom,djevojkom,momkom uzivat,smijati se,veseliti se? Svi ste negativni do bola. Ja sam iz Zenice,ja cu licno doci da vidim,provedem se,uzivam,smijem se, a vi budite negativni do kraja zivota, daleko cete tako dogurati. Pozdrav.
Grad ce finansirat hajvanluk gdje cemo zapadu pokazati kako balijanersko-komunisticka haranga ne voli svoje i cezne( uz malu finansijsku podrsku usaid-a) za zapadnom (ne)kulturom. Hajmo sada borci za fabrike, dignite glas. Trazite da se umjesto bacanja stotina hiljada maraka u havu, napravi barem jedna fabrika.
Hepokovi gusti sokovi zdraviji i bolji i jeftiniji od Coca Cole i plus domaci proizvod... Lajk za Hepok Mostar
Neko nam je stavio drogu u heroin !
COKE.
Bolje popit' fildžan Domestosa, nego fildžan Kole.
popij kolu i uzivaj u zagadjenom zraku
Coca - Cola otrov živi !