Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@coco ti ces mi p.seto jedno reci da je do mene. jeb.em ti rod hajducki. Zna se jako dobro sta je problem. Problem je sto i edna strana nije dobila rat 1995.
Ma nicija nije gorila do zore pa ni tvoja jadu jadni
Obiljezili brojni neuspjesi.......pa tako je kad glupani zatucani daju tebi i tvojoj i Haretovoj stranci glasove.......vi ste najveci neuspjeh BiH.....izdajnice......iz rs sve vise laju i prijete a vi samo sutite i pricate jos o neuspjesima.....u normalnoj drzavi bi vec odavno bili i ti i ta tvoja lopovska stranka na smetljistu istorije !!!!!!
Coco bolan vidis da nemas pojma ni o tome gdje zivis ni sta je problem kako tvoj tako i ove zemlje. Idi ti oko nase na njivu pa kopaj krompir nije ovo za tebe... jer, takvi ko ti su ubili ovu zemlju....hajde jal njiva jal u skolu.....?do tebe je
@Tocno a kakvog dogovora ? Bosnjacima 40% i izlaz na more , jel moze ? moze , super. Istog dana mozemo sahranit BIH. Ako je iko zbog nje propatio onda su to Bosnjaci.
bit ce upamcena po brojnim skandaloznim kompromisima datim dodiku. najveci poraz BIH je pristanak harisa , zlaje i tihija da predaju premijersko mjesto laktaskom krmku. ako hoce kavgu treba mu je i dat. ali ovi navedeni supljaneri (osim harisa a i on nije neka bog zna kakva cvjecka u mnogo cemu) mogu samo smece cistit.
tihi znaš li ti da lepa brena snima film HAJDE DA SE VOLIMO 4.put!!!!!! a nismo se ni zavolili ni uva 3puta
Evo zasto Tihic toliko gura prud, butmir i sto je gurao aprilski paket: http://www.svevijesti.ba/content/view/51463/254/
Tihic oduvijek radi sa srbe jer je i sam srbin,nema on nista Bosnjacko i tacka!necu gubit vrijeme pisat jer nije vrijedan,obicna izdajica i srbski spijun.A ko drugo on nesmije pisnut o bilo cemu il ode mu glava od onih koje sluzi,ubice Bosnjakih civila.Da Bog da t tihicu srbi tvoju djecu pomilovali ko sto su Bosnjacku! BiH4EVER!
Može evo dogovora. Hrvatima sve jugozapadno od Drežnice, v|asima onoliko blata koliko su donijeli na opancima kada su ih doprtljali u Bosnu prije 300 godina. i mirna Bosna.
Gospon Tihic je u pravu. Nista ne valja i tendencije su da nam bude gore a ne bolje. Varaju se svi koji misle da je moguce bilo sta unaprijediti bez dogovora u zemlji. Nitko nam nece donijeti drzavu na tanjiru...Ni sami vi gospodine Tihicu ocito niste bili covjek od istinskog kompromisa, bas kao i gospoda Dodik i Covic. Svih ovih godina je jasno da BiH ne moze biti ekskluzivno Bosnjacka a vi i vasi sateliti to radite uporno i na stetu ove zemlje. Savjet: okupite svu pamet Bosnjackog naroda (bez obzira na stranacku pripadnost) i dogovorite konacno sta zelite i sta je to sto se realno moze ostvariti u dogvoru sa predstavnicima dva druga naroda i ostalih. Upamtite bilo kakva radikalizacija Bosnjaka (ili druga dva naroda) ce dokinuti ovu zemlju za sva vremena.
kad bi rat izbio provo bi ove glupane kao njega pobio pa tek onda išao na četnike...majku mu J E B E M!
Klempo imbecilni srbofilski, dani su ti odbrojani, još 9 mjeseci krme.
Tihić treba dobiti nagradu za najglupljeg političara u posljednjih 50 godina, i treba ga nagraditi javnim vješanjem na marin dvoru.... na jedno rame mu okačiti aprilski paket, a na drugo prudski sporazum....to je ono što je zaslužio svojim zalaganjem za dobrobit bošnjaka, on da je bio dobar ne bi iz logora izašao živ.
j..e..b..o. ti mater izdajnicku, kad pukne ima da ti usi odrezemo