Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma govna Nas zajebase pravo Jadan Alija Nije imo nikakve sanse
Jest, Alija je jako jadan bio, a Bakir sin mu u njega još jadniji sa par stotina miliona eura. Znao je Alija jako dobro šta slijedi, samo se pravio mutav i filozof. A i sam Bakir danas tvrdi da smo dobro prošli i da nije očekivo da ćemo dobit ni ovo.
zlatne kasike!!!! kad vidim ovu sliku,najezim se jer tek sad vidim ko su bili cobani svojih naroda!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Alija je bio totalno pogresan covjek za pregovore tog kalibra, Tudjman i Milosevic su bili daleko prefriganiji i mudriji, sa daleko vecim vezama i boljim lobijem. Da je bio pametniji pa donio kamaru drugacijih odluka od svog dolaska na vlast, sprijeceno bi bilo krvoprolice i ovakvo cijepanje Bosne. No dao se nasukat´ laznim obecanjima tadasnjih zapadnjackh vlastodrzaca. Njegova kratkovidnosti i naivnost su bili voda na mlin velikosrpske ideologije (a i velikohrvatske, dabome). Budala je mogla skontat´ da ne smijes riskirati oruzani sukob bez ijedne pracke. Muhamed Filipovic je tadasnje vrijeme odlicno analizirao... Mogao je preveslati one budaletine Karadzica i kompaniju, sacekati da prodje neko vrijeme, pa onda sprovesti referendum o nezavisnosti... Ovo sto nam se desilo je najgori moguci scenario. Sad nam je kako nam je, ovo raspetljat´ ni za pet generacija..
Bio je Alija pogrešan za 99.99% ljudi, ali za sve oko sebe je bio odličan. Svi su oni danas teški desetine i stotine miliona. A to i jest ta cijena za koju je Bosna prodana da bi se dobila cijela Hrvatska.
"No dao se nasukat´ laznim obecanjima tadasnjih zapadnjackh vlastodrzaca. " Polako se počinje priznavat kod vas, ko je imo ulogu pobunjenika, i ko je s namjerom ratovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovako,kasnim dosta sa temom ali odlucio sam da dodam i ja nesto.Vrlo mali broj nas je procitalo cijeli clanak od prve do posljednje rijeci.Mnogi su se bazirali na sliku i naslov,ali ko god je procitao sve ovo vjerujem da ste se mnogi osjecali kao i ja.Da li ste u odredjenim trenucima osjecali ogorcenost,bijes,tugu?Da li je bilo trenutaka kad vam cak nije bilo do zivota jer vidite sta se sve tada dogadjalo dok je vecina nas imala tek nekih 5-6 godina?Meni je bilo trenutaka i da suzu pustim,prvenstveno jer sam ostao bez oca u to vrijeme ali i opcenito kad vidim gdje se nalazimo.Nek nam je Bog na pomoci jer ''Ivan,Armin ili Dejan'' nisu zasluzili ovu mrznju i sve sto su nam skrojili zli ljudi.Gdje smo sada zbog tih ljudi,gdje?Blizim se tridesetima nemam ni posla,niti kuce...a o zeni i roditeljstvu mogu samo u suzama da sanjam.
Vrijeme je doslo da Republika Srpska se odvoji od ove nakaradne BiH!
Aljo nije rahmetli (na kojem li mu je ovo jeziku, da nije bošnjačkom?), on je pokojni kao i dvojica mu drugova...
nije pokojni nego rahmetli zato sto je musliman rahmetli je rijec koje opisuje umrle osobe u islamskoj vjeri i znaci doslovice prevedeno "u bozijoj milosti"
Bob... Vidim zainteresovao si se za jezik - BOSANSKI. Greška u izgovoru ti je jr si u nedoumici do Drine ili od Drine. Mald si i nauči ćeš.
prva pametna...;)
Kako sam naslov kaže, i jedno i drugo! Sve je perfidno, detaljno, odrađeno... cilj nije samo politički, na puno više se cilja, na primjer razvuči ljudima pamet, puno gore nego što to zna vojnik Mladić i slični mu... pa je tako i žuto-plava zastava BiH kreairana, cirkusko-diznilendsko obilježje države, da bi se Bosanci ponižavali... Ali, glupe Bošnje koje sačinjavaju gro populacije ne kontaju ovo...
de nam bobu reci kakva treba da bude zastava ... a taj tvoj mladin nije ni v od vojnika nego bjedi genocidas koji se kao pacov sakrivao
REFERENDUM O RAZLAZU, pa kako god. bar je pošteno i demokratski.
karinu moju ces dobiti pedalj bih ... vi genocidasi niste mogli ni sa jna a nemozete ni sada sigurno ... 15 godina pricate o nekoj mitovnoj drzavi i referdumu a nigdje nista zato degenriku suti pametnije bih ti bilo
Kako? Nemoj kao lopuža iz laktaša - lahko i strpljivo. Da je lahko nije. Strpljivo nemože, demografija radi svoje. Ako misliš uradit ćete kao Kosovari - više nemate vremena, a na silu ne smijete, a bez ćune na svadbu se ne ide. Nemate đebane. Da riječi ubijaju ni jedan Bošnjak i poneki Hrvat nebi bili na ovom svijetu.
Zivjela nasa BiH cijela iz tri dijela.Ustvari dva dijela i rezervat od cijelih 24%
pa znamo da zivite u rezervatu u sumi kao zivotonje ... nkad vas puste u grad da se okupate
podjela. svako svojoj kući nek ide.
karinu moju ces dobiti pedalj bih
svako svome i mirna bosna.
pa naravno gubi se u serviju i mirna bosna
RAZLAZ
Kupi prnje upali traktor i mrs
neće 24% bosne svojatati i odlučivati o cijeloj BiH. poslije popisa počinje podijela bosne na tri dijela. dakle, tri naroda, tri entiteta = tri nove mlade države na balkanu, to je i najoptimalnije dugoročno rješenje u kojem više neće biti moguće novo krvoproliće. svaka ptica svome jatu i gotovo.
karinu moju ces dobiti pedalj bih ... vi genocidasi niste mogli ni sa jna a nemozete ni sada sigurno ... 15 godina pricate o nekoj mitovnoj drzavi a nigdje nista zato degenriku suti pametnije bih ti bilo
Sta cemo s Posavinom?
OS BIH ima podrsku SAD da ocuva granice Bosne i tacka...
Ako genocidna pokusa nesto sljedi mobilizacija OS BIH koja je zaduzena da cuva dejtonsku strukturu Bosne i tacka...
"Ma nema, bre, džamije, jer su je oni naši razbojnici porušili", odgovorio je Milošević. Silajdžić je uzvratio kako 'ima tlo na kojem je džamija bila'. "To je za nas, muslimane, sveto tlo na kojem ćemo ponovo podići džamiju", odlučno je rekao Siladjžić. drzavnik patriiota, dok je sinčina bakir crtao po rokovniku u trezoru centralne banke, dok je fahro švercovao sa svojim kriminalcima, haris nije dao drzave, ali en vide bošnjaci to
E moj Emire, koji je to "državnik" taj Haris... "odlučno je rekao" u vezi džamije! svaka čast na takvoj "hrabrosti" i znanju" umjesto da ih je tamo raskrinkao, pripadnost okultno-političkim think-tankovima... Haris i slični mu, mali su firauni, glupani bošnjački s kojima se Zapad šegači!
daj te nam puske da se igramo igramo igramooo oooo, samo sto cemo napast vlast a ne sami sebe napacene...